Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Migrace a lidská nepoučitelnost.

Civilizace vznikají a zanikají. Kdo tomu nevěří, pak je hlupák a nedával ve škole pozor. Jen pro uvedení do tématu bych tady mohl zmínit Peršany, Burgundy, Starořeckou říší, Římskou říši, Velkomoravskou říši atd.

 A prakticky vždy k zániku těchto celků došlo v první řadě díky jejich vnitřním problémům, a tím k jejich výraznému oslabení, a špatnému odhadu toho, kdo je a kdo není přítel.  Čili naprostým nepochopením nebezpečnosti vzniklé či vznikající situace.

Jen malý exkurz do historie.

Když u Jiho- a Středo- amerických břehů přistálo pár lodí s několika stovkami zapáchajících Španělů, byli tamní vládci přesvědčeni o tom, že těmto svým „hostům“ musí vyjít vstříc a nabídnout jim pohostinnost svých domovů. Výsledek byl, že tito Španělé tamní vůdce ve jménu Krista vyvraždili, jejich domovy vykradli a obyvatelstvo zotročili a uvrhli do totální chudoby.

Zajímavé bylo, jak katolický klérus pak prováděl převedení původních obyvatel na tu „jedinou správnou víru“, na křesťanství.

Všem bylo oznámeno, že jejich dosavadní bohové vlastně vůbec neexistují a jejich votivní sošky a obrazy že jsou jen ďábelskými modlami. Napříště bylo všem zakázáno staré bohy vzývat, a všem nařízeno začít vzývat toho nového, a jediného správného. A aby se to „domorodcům“ snadněji zažívalo, byly jim prodány nové náboženské sošky a obrázky, čili nové modly. A kdo toto nechtěl pochopit a nějak se mu do vzývání nového Boha nechtělo, tak mu byla uříznuta hlava, z jeho ženy se stala sexuální otrokyně některého vybraného a ještě stále smrdícího Španěla, a děti byly předány na převýchovu do těch správných a k tomu určených církevních objektů.

Někdy se to ale takto ani moc neprotahovalo a ti, kteří nového Boha nechtěli, byli prostě i se ženami a dětmi nahnáni do ohně. Údajně byl očistný a katolickému kléru to dělalo dobře.

Nu, je pochopitelné, že ani pod nůž a ani do očistného ohně se nikomu nechtělo, a tak šíření láskyplného křesťanství probíhalo velmi rychle a velmi úspěšně.

Co zůstalo z původních hrdých a mocných národů těchto zemí je možné si prohlédnout po zaplacení nějakého tematického zájezdu některé z cestovních kanceláří. V Jižní a Střední Americe se můžeme „pokochat“ pohledem na totálně zbídačelé zbytky bývalých Mayů, Inků či Aztéků. Ve Spojených Státech Amerických a v Kanadě pak můžeme navštívit některou rezervaci původních Apačů, Čerokézů, Siouxů, Huronů a dalších a dalších. Indiáni nám zatančí a můžeme si od nich koupit nějakou cetku.

Tak vypadá konec civilizací. Císařové, králové či politici zblbnou pocitem vlastní nepřekonatelné geniality a nejsou pak schopni, a dokonce ani ochotni, domýšlet důsledky svého jednání. A bohužel s vládcem či politikem-- idiotem pak padne celý národ a dokonce celá civilizace.

Ostatně jak vznikla ta naše zdejší, Středoevropská civilizace? Domnívá se snad někdo, že když na naše dnešní území přišli někdy v 6. Století první slovanské kmeny, tak že zde našli jen neobydlené pláně oplývající mlékem a strdím? Je to sice pěkná pohádka, podporující zvěsti o holubičí povaze Slovanů, ale bohužel je lživá. První Slované, sem nepřišli s olivovou ratolestí, ale s válečnou sekerou, dýkou a mečem. Nejdříve patrně vytvořili nějaké „páté kolony“ mezi tehdy zde usazenými Kelty a Germány, a když si byli jisti svou věcí, tak tasili své zbraně. Ti původní si pak mohli vybrat, jestli odejdou nebo tady zůstanou jako hnojivo pro nyní již slovanská pole.

Pokud se nyní někomu zdá, že to snad není možné a že naši dědečci takoví nebyli, tak jej mohu ubezpečit, že takto jednali všichni. Takto Makedonci dobyli území od Egypta až po Indii. Takto Římané dobili celou jižní a kus střední Evropy a k tomu prakticky celou severní Afriku. Takto jiní Slované dobili a podrobili celou tu oblast, které jsme do nedávna říkali Sovětský Svaz a které dnes říkáme Rusko. Takto Angličané, Francouzi Španělé a Portugalci dobili Severní, Střední a Jižní Ameriku, Austrálii a Nový Zéland. A nikde to nebylo prováděno pomocí olivové ratolesti, ale vždy to bylo pomocí meče a změny Boha.

Každé společenství, a je jedno jestli vezmeme lidské, zvířecí či hmyzí, dokáže přežít pouze v tom případě, že mu perfektně pracuje jeho pud sebezáchovy, a že vždy dokáže správně odhadnout, kdy se má bránit a kdy má zaútočit. Může se nám to zdát barbarské, ale v přírodě je to naprosto normální a my jsme součástí přírody.

Stepní králík, který místo toho, aby utekl, tak se jen v té své díře přikrčí a bude doufat, že si jej had, který tam k němu leze, nevšimne, musí zahynout a také zahyne. Had ho sežere. A je to dobře nejen pro toho hady, který se nažere, ale také pro ty ostatní králíky, protože ten sežraný králičí blb již nebude moci rozšiřovat svůj genom. Naopak rozšiřovat jej budou všichni ti ostatní, kteří zavčasu utekli.

Vlčí smečka, která nedokáže ze svého území vyhnat jinou vlčí smečku, také zanikne. Prostě jí ta nová smečka zabere její lovné území a tu původní buď částečně vyzabíjí a částečně asimiluje, nebo ji vyžene do oblastí obsazených jinými vlky a zabijí je tito.

Každá živá bytost prostě musí vědět, co jí může a co nemůže zabít. Musí vědět, co je jí prospěšné a co je pro ni nebezpečné. A musí tedy vědět také to, kterého tvora může nechat přijít až do svého doupěte a kterému v tom musí za každou cenu zabránit. A podle toho pak musí jednat. A když to nedokáže, tak nemá na ten svůj život právo, protože je jen a jen omylem přírody.

Nedávno jsem viděl nádherné záběry obrovské velryby, která velmi pomalu a opatrně připlula k nějakým lidem v gumovém člunu, tam se zastavila a nechala se od nich škrabat a hladit po svém těle. Bylo to nádherné a těm lidem ve člunu žádné nebezpečí nehrozilo. Já alespoň neznám ani jeden jediný případ, kdy by se psalo o tom, že by velryba sama od sebe zaútočila na lidi, kteří jí nic nedělají.

Jenom blbec by se ale stejně zachoval v případě, že by seděl někde v africké stepi a pomalu by se k němu blížila smečka hladových lvů. Samozřejmě, že jsou lidé, kteří svou lásku ke zvířatům jsou schopni praktikovat i takto, ale pak je právě dobře to, že to uskuteční pouze jednou ve svém životě a dál již svůj genofond rozšiřovat nebudou.

Co když se ale jako blb nechová jeden jediný člověk někde v africké stepi, ale chová se tak vrcholný politik evropského státu, nebo dokonce celé Evropské Unie? Tady již nejde o to, že lev nasytí svou smečku jedním zpitomělým turistou. Tady jde o to, že zpitomělý politik bez sebemenšího pudu sebezáchovy otevře svou náruč a naše dveře, a vpustí sem k nám, do našich domovů, hordy mentálně a sociálně primitivních idiotů vzývajících nějakého podivného Boha, libujícího si v krvi a násilí, a rozdělujícího lidi na ty, kteří se k němu modlí a tím pádem mají právo na život, a na ty, kteří se k němu nemodlí a proto nemají právo naprosto na nic.

Idiot králík za svou blbost zaplatí jen svým životem.  Nikoho dalšího neohrozí.

Jenže idiot politik neplatí životem svým, ale životy těch lidí, kteří si jej zvolili, aby jejich životy chránil.

Jak se dá tomuto bránit? To skutečně musíme čekat další tři či pět roků na to, až budou nové volby? A do té doby máme doufat v co? Že ti, které ten idiot politik vpusti do našich dveří, tak také počkají se znásilňováním našich žen a dcer? Že počkají s podřezáváním našich krků? A že dokonce počkají s vysíláním svých dětí opásaných trhavinou proti našim dětem?

Neustále se nám tvrdí, že musíme mít pochopení pro jejich víru a jejich žebříček hodnot.

Jejich víra říká, že jediní čistí jsou ti, kteří vzývají Alláha a jeho proroka Mohameda. Všichni ostatní jsou nečistí a je možné je zotročovat, jejich ženy znásilňovat a všechny dohromady zabíjet.

Jenže zákony zemí Evropské Unie říkají, že kdo hlásá rasovou či náboženskou nerovnost, tak se dopouští zločinu. A pokud se jedná o organizaci, která toto hlásá, tak musí být zrušena. Jak je tedy možné, že se i nadále povoluje v Evropské Unii Islám? A jak je možné, že se těmto skupinám dokonce povoluje stavět mešity, aby jejich zfanatizovaní imámové mohli tuto zvrácenou náboženskou ideologii i nadále hlásat a tady u nás vychovávat nové náboženské idioty opásané trhavinou?

A pokud skutečně náboženské obce mají z těchto zákonů výjimku, znamená to, že i jiná náboženství smějí hlásat netoleranci a násilí?

A co když se nějaká politická organizace typu Dělnické strany či NSDAP rozhodne, že se přetvoří z politické v náboženskou organizaci? Stačí jen změnit Boha a vše je v pořádku? Znamená to snad, že když si nějaká novodobá NSDAP zvolí za svého Boha Adolfa Hitlera, tak může znovu začít hlásat jeho myšlenky a dokončit to, co on tehdy v roce 1933 začal? To je pak opět možné postavit nové koncentrační tábory s plynovými komorami a velkokapacitními spalovnami „organického odpadu“?

A pokud toto naše zákony tady v Evropské Unii nedovolují a není to tedy možné uskutečnit, tak jak je možné, že u islamistů se to toleruje? Jak to že oni dostali od našich politiků svolení hlásat násilí a vraždy?

Ale možná je to tady v EU možné prostě proto, že ti naši politici nemají naprosto žádnou odpovědnost. Jich se nějaké podřezávání krků a vraždění v restauracích či v redakci časopisu netýká. Oni mají své ochranky, pancéřové vozy a hostiny, kam se nikdo z prostých obyvatel nedostane. A pokud by se o to pokusil, tak jej jejich ochranka zastřelí. Možná to je ten důvod té úžasné bohorovnosti, s jakou oni přijímají zákony a nařízení, díky kterým kde jaký náboženský fanatik může zabít kohokoliv, koho se mu zamane. A možná proto jsou ti, kterým se toto nelíbí, označováni za netolerantní.

Říká se nám, že musíme mít pochopení pro trpící, a je nám naznačováno, že to riziko, že některý z těch migrantů je terorista a opět někde vyhodí do povětří nějaké divadlo, nějakou restauraci či nějakou redakci časopisu, prostě musíme přijmout a musíme se s tím vyrovnat.

Podle mne takto může uvažovat jen mentálně vyšinutý člověk, které prostě spoléhá na to, že to vraždění se nebude týkat ani jej, ani nikoho z jeho nejbližších, ale že to prostě odskáče nějaká ta lůza ze spodních vrstev.

Nebo si snad skutečně někdo myslí, že by nám Hollande, Renzi a Merkelová kázali něco o nutnosti pochopit tíživou situaci těchto muslimských migrantů, pokud by tito následně zbaběle nevraždili nevinné lidi někde v divadle, v restauraci či prostě na ulici, ale vybírali by si právě a jen politiky a jejich rodiny? Skutečně by Merkelová měla tak doširoka rozevřenou svou náruč pro „trpící“, pokud by pak tito „trpící“ mladí muži znásilnili a podřízli její vnučku? 

Já si jsem naprosto jistý, že v takovém případě by Němci sestřelovali i dopravní letadla s muslimskými turisty, a to ještě nad Středozemním mořem.

Velmi často je nám také připomínáno, že i naši lidé byli po roce 1948 a 1968 ve stejné situaci, jako jsou ti novodobí migranti z muslimského světa, a že jim tedy nyní musíme vrátit ten „náš dluh“ a nyní být vstřícní k nim.

Jenže toto jsou lži.

Nikdo z tehdejších utečenců z bývalého Československa nelikvidoval své doklady před vstupem do Rakouska, Německa, Itálie, Kanady, USA a dalších zemí, ale naopak si je musel velmi opatrovat, aby se měl čím prokázat, protože kdyby je neměl, tak by si zadělal na pěkně velký průšvih.

Nikdo se také, kromě agentů STB, v těchto zemích neprokazoval falešnými doklady. Byli by totiž okamžitě šupem vráceni, a skončil by pod pendrekem různých Grebeníčků a jemu podobných.

A pokud se jedná o to připomínané srdečné přijetí v zemích, kam tehdejší utečenci před nacisty a komunisty mířili, tak i to je lež. Každý, kromě prominentů, skončil v utečeneckém táboře a to na týdny až měsíce. Z toho tábora se pak každý musel snažit získat vízum do zemí, které byly ochotny někoho přijmout. Ale ani tam to nebylo automatické, protože tyto země si vybírali, koho přijmou a koho ne. A ti, kteří nebyli přijati, to pak znovu a znovu museli zkoušet v zemích  jiných.

A taky bych rád připomněl, že žádná z těch zemí, která naše utečence přijala, se nemusela obávat toho, že by tito naši lidé tam pak hromadně vraždili tamější obyvatelstvo v rámci zdůrazňování velikosti nějakého krvavého Boha.

A nakonec ta největší lež, kterou jsme neustále krmeni. Pořád nám někdo tluče do hlavy, že ti migranti prchají z válečných oblastí a že jim jde o život.

Všichni tito tzv. utečenci se do Řecka dostávají z Turecka, kde žádná válka není. Takže jediné, před čím skutečně prchají, je nepohodlí tamějších sběrných táborů.

Já uznávám, že tamní život není ani trochu dobrý. Jsou namačkání na poměrně malém prostoru se svými soukmenovci, od kterých, jak oni velmi dobře vědí, nic dobrého očekávat nemohou. Mají nedostatek peněz, protože pro ně není dost práce a nemají si kde vydělat. Jejich děti nemohou chodit do školy a utíkají jim roky. Toto vše já chápu, je mi jich líto a jsem ochoten přispět třeba na to, aby se v tom táboře postavila nějaká montovaná škola, obchod či nemocnice. Ale tento můj soucit končí v tom okamžiku, kdy se oni rozhodnou, že se nikoho z nich na nic nebude ptát a nikoho nebude žádat o vízum a prostě si přechod přes hranice vynutí s těma svýma falešnými doklady prostě tím, že před sebe nastrčí své děti a přes tu hranici se provalí. V ten okamžik se pro mne z nebohých trpících stávají nepředvídatelnými šmejdy a já souhlasím s tím, aby byli zpět za tu hranici vyhnáni třeba i za použití zbraní.

Je ale možné, že my jsme skutečně již na konci své cesty a musíme uvolnit prostor tomu náboženskému fanatismu a lidskému barbarství, přicházejícího k nám ze Sýrie, Jemenu, Afganistánu a dalších muslimských zemí.

A to vše jen proto, že naprostá většina politiků států Evropské Unie ztratila i ty poslední špetky svého pudu sebezáchovy, začala se opájet svou vševědoucí genialitou, přestaly je zajímat názory prostého lidu, a následně prodělala metamorfózu ne v nádherné motýly, ale v politické idioty.

Autor: Zdeněk Majzlík | pátek 18.3.2016 11:54 | karma článku: 40,75 | přečteno: 1774x
  • Další články autora

Zdeněk Majzlík

Otevřený dopis předsedovi České pirátské strany a předsedovi KDÚ-ČSL

Pane Ivane Bartoši a pane Marku Výborný. Včera, tedy 14. února 2024, jsem si v TV poslechl vaše vyjádření k zatím nepravomocnému osvobozujícímu rozsudku nad panem Andrejem Babišem v kauze „Čapí hnízdo“.

15.2.2024 v 11:05 | Karma: 42,02 | Přečteno: 2025x | Diskuse| Společnost

Zdeněk Majzlík

Spěje Česko k selektivní totalitě?

Možná se Vám zdá titulek tohoto mého článku, kde spojuji totalitarizmus se selekcí, tedy možností výběru, jako nesmyslný. V totalitním systému žádná možnost výběru není.

22.6.2023 v 21:34 | Karma: 28,74 | Přečteno: 849x | Diskuse| Společnost

Zdeněk Majzlík

Volební kampaň i nový prezident s pachutí.

Máme po volbách. Zvolili jsme si nového prezidenta. A přestože se nedomnívám, že by Česká republika byla republikou banánovou, většina obyvatel naší země je patrně jiného názoru. A tak nevolili politika, ale generála.

1.2.2023 v 13:02 | Karma: 35,79 | Přečteno: 2474x | Diskuse

Zdeněk Majzlík

Dopis rodině, přátelům a všem ostatním.

Vážená rodino, vážení přátelé, vážení všichni ti, se kterými jsem kdy vešel ve styk prostřednictvím emailu. Je možné, že z mnohých z Vás se po přečtení tohoto mého emailu, vzhledem k podivné době s podivnými zvyky, ve které žijeme

25.1.2023 v 19:30 | Karma: 32,55 | Přečteno: 1188x | Diskuse| Společnost

Zdeněk Majzlík

Když nová doba začne až příliš připomínat tu starou novou dobu.

Dnes dopoledne mi volal přítel. A byl docela vytočený. Jednoho svého příbuzného má v hustopečském hospici, honosícím se názvem „Domácí hospic Girasole“. a právě si na Novinky.cz přečetl článek:

24.1.2023 v 17:13 | Karma: 47,00 | Přečteno: 7889x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Vrah hodil tělo ubodaného muže do žumpy, tam tlelo dva měsíce. Dostal 20 let

25. dubna 2024,  aktualizováno  12:44

Krajský soud v Ostravě poslal na dvacet let do vězení 62letého Karla Machalu za to, že předloni v...

Rakety ATACMS jsou stěžejní, ale Rusové se mohli připravit, míní analytici

25. dubna 2024  11:30,  aktualizováno  12:42

Rakety dlouhého doletu ATACMS, které USA poskytly Ukrajině, by mohly oslabit ruskou logistiku a...

Prokletím očkování možná je, že chrání proti smrtelným chorobám, míní Válek

25. dubna 2024  11:30,  aktualizováno  12:42

Přímý přenos V Česku stále rapidně přibývá případů černého kašle. Jednou z cest, jak se proti nemoci chránit, je...

„Není podstatné být vidět, ale mít výsledky.“ Politici reagují na konec ministryně

25. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  12:41

O demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny Langšádlové (TOP 09) byl premiér Petr Fiala...

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...

  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik