Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Terorismus a zločinnost evropských politiků.

Hlavním důvodem, proč byla ustanovena Evropská Unie, byl celkem oprávněný strach z toho, že pár let po válce bude náš kontinent zaplaven nějakým novým německým hnědým morem a opět se dostaneme do situace, kdy

se opět nějaký politický kretén r opět  rozhodne zvětšit Lebensraum (životní prostor) pro nějaký vyvolený národ.

Myšlenka to byla dobrá.  A byla uskutečnitelná jen a jen proto, že jak na německé, tak i na francouzské straně tehdy byli u moci politici a politická uskupení, kteří skutečně chtěli udělat něco, aby to neustálé a dlouhá staletí trvající vzájemné vyvražďování evropských národů přestalo.

Bohužel následovníci těchto prvotních budovatelů EU se velmi brzy začali opájet svou neomylností, vše znalostí, láskyplností a hlavně pocitem absolutní moci. Vše bylo pod jejich vedením jen dobré a nikomu se, opět jen a jen pod jejich vedením, nemohlo nic stát.

Poměrně dlouhou dobu (na Evropu) to i vycházelo.  Jenže to, co politici západních zemí EÚ, jako je Angela Merkelová, François Hollande, Matteo Renzise,nebo tzv. politici EU Federica Mogheriniová  či Jean-Claude Juncker začali vyvádět na začátku nynější tzv. migrační vlny, se dá přirovnat jen k naprosté ztrátě schopnosti myslet, naprosté ztrátě pudu sebezáchovy a naprosté bezohlednosti vůči původním obyvatelům jednotlivých evropských zemí a Evropské Unie jako celku.

V rámci jakési zvrácené lásky i k těm nejhorším nepřátelům naší kultury, a bez ohledu na to, co tito pak, po jejich nastěhování do našich zemí, páchají, nás neustále oblbují frázemi o tom, jak musíme být chápaví, jak musíme být vstřícní a jak nesmíme zlo oplácet zlem, ale naopak ještě větší láskou. Toto jsou možná dobré proslovy do nedělní dívčí školy v zemích, kde tyto hodnoty platí bez výjimky pro všechny a všichni je také uznávají a vyznávají, ale zcela určitě to neplatí na bojiště, ve které evropští politici Evropu zcela systematicky přetvářejí.

Je nám tvrzeno, že Islám je náboženství jako každé jiné a je naší povinností umožnit muslimským přistěhovalcům je vyznávat.

 Je to lež.

Islám není náboženství, ale zločinecká ideologie srovnatelná snad jen s ideologií hitlerovsko-nacistického Německa. Stejně, jak nacisté prosazovali výjimečnost a nadřazenost německé rasy nad všemi ostatními, i muslimové hlásají nadřazenost Islámského „náboženství“ nad všemi ostatními. A stejně tak, jak nacisté brutalitou a terorem prosazovali tu svou ideologii, stejně tak tu svou dnes prosazují i muslimové.

Kam tito politici přivedli Evropu a Evropany touto zvrácenou politikou?

V Anglii, ve Francii, ve Švédsku a dalších a dalších zemích Evropy jsou pořádány masové demonstrace muslimů proti křesťanům, kde naprosto veřejně vyřvávají hesla o tom, že křesťany je třeba vybít.

Jejich imámové je v tomto povzbuzují a přímo je k vraždění a znásilňování jinověrců a bezvěrců vybízejí. Když se jedna muslimka svého imáma v Londýně zeptala, jestli je skutečně v pořádku to, že tam kdosi z muslimské komunity znásilnil anglickou dívku, tak jí bylo tímto představitelem tamní muslimské obce odpovězeno, že takové činy muslimů jsou nejen v pořádku, ale že jsou dokonce žádoucí a mělo by být povinností každého muslima toto provádět, protože i Mohamed znásilňoval a vraždil jinověrce.

Dnes jsou tlupami těchto zfanatizovaných zrůd prováděny teroristické útoky na divadla, letiště, metra, restaurace, obchody atd., a političtí a státně úředničtí idioti České Republiky a Evropské Unie nám říkají, že musíme být vstřícní a mít pochopení.

Federica Mogheriniová se srdcervoucně rozbrečí před televizními kamerami nad obětmi posledního teroristického útoku muslimů na letišti a v metru v belgickém Bruselu a Jean-Claude Juncker se předvádí se zasmušilou a smutnou tváří. Při tom ale oba velmi tvrdě kritizují všechny východoevropské země, které nechtějí toto muslimské svinstvo pustit masově na své území.

Aby se uklidnilo neznalé obyvatelstvo evropských zemí, tak jsou do ulic vysláni vojáci se samopaly, přestože je naprosto zřejmé, že to není naprosto k ničemu. Ano, je to dobré pro efekt zdání připravenosti, ale někoho, kdo se smí volně pohybovat po celé Evropské Unii a má na sobě pár kilo trhaviny smíchané s dalšími pár kily hřebíků, to nezastaví.

Neustále se nyní vykřikují hloupé žvásty o tom, jaká bezpečnostní opatření budou přijata, aby se to již nemohlo opakovat. A aby se zabránilo útoku uvnitř letištní haly, tak se mají rentgeny a další zjišťovací zařízení montovat již před vstup do těchto hal. Takže dav se nyní bude srocovat vně budov. A když se nějaký ten náboženský blbeček mezi těmi lidmi venku odpálí, tak to aspoň tu budovu až tak nepoškodí. To je účel? To je to, čeho se chce dosáhnout? Mně skutečně připadá, že kašparům typu Merkelová, Hollande, Mogheriniová, Juncker či náš Dienstbier více záleží na tom, aby po teroristických výbuších neopadávala omítka z domů, než na tom, aby obyvatelé Evropy byli uchránění od řádění muslimských fanatiků a kreténů.

Generál Petr Pavel, předseda vojenského výboru NATO, prohlásil, že toto je válka a že je nutné velmi tvrdě zasáhnout.

Já souhlasím. Ale proč se tedy ta tvrdá opatření nerealizují? Co udělali Američané, když Japonci zaútočili na jejich základnu Pearl Harbor na ostrově Oahu?  Okamžitě veškeré japonské obyvatelstvo Spojených Států shromáždili v internačních táborech a tato tito nesměli pod trestem okamžitého zastřelení opustit až do konce války. Bylo to kruté, a jak se dnes říká xenofobní? Možná. Ale já si jsem velmi jistý tím, že pokud by to neudělali, tak by hodně velké množství amerických občanů zahynulo díky teroristickým útokům japonské Páté kolony.

A co udělali, když Japonci nechtěli válku ukončit a neustále masakrovali v Číně a na jimi okupovaných územích tamní obyvatelstvo? Prostě jim hodili na jejich naprosto civilní města atomové bomby s tím, že pokud Japonci nekapitulují, tak ne Japonsko, ale Japonce prostě vymažou z povrchu Země. I to bylo kruté? Asi ano. Ale kolik amerických vojáků a japonských civilistů by ještě zahynuli, kdyby tato válka tam pokračovala dál?

A co děláme my?

Různé podivné existence, jako je na příklad pan Dienstbier ml., paní Anna Šabatová, či ta podivná uskupení „láskou“ přetékajících aktivistů, kteří nelegálním migrantům pomáhají nelegálně překračovat naše hranice, nám říkají, že rozvracení naší civilizace a vraždění našich lidí hordami muslimských fanatiků nás ještě neopravňuje bránit jim ve vstupu na naše území, protože mezi nimi může být i pár takových, kteří nadřazovat islám nade vše ostatní a vraždit naše děti možná nechtějí.

Je to lež. Svaté knihy islámu Korán a Hadís zcela jasně říkají koho je možné zotročit či zabít, a jinověrci tam jsou v tomto zdůrazněni.

Ostatně rád bych připomněl, že ty demonstrující a vraždící muslimské hordy se z velké části skládají z muslimů, kteří se již narodili tady, v Evropě. A právě proto, že od svého dětství byli krmeni svými rodiči a svými imámy tou zvrácenou islámskou ideologií, tak je z nich dnes to, co nám předvádějí svou netolerancí, nesnášenlivostí a zbabělým vražděním naprosto nevinných lidí.

Ano, jsme ve válce. Je to válka podivná, ale válka to je. Tak se tak konečně začněme chovat. Jenže jsme ochotni, a vlastně jsme vůbec schopni, tak jednat? Co by se vlastně muselo udělat?

  • Zbavit se všech politiků a státních úředníků, kteří svým vystupováním a svou činností tento stav v Evropské Unii a ve všech jednotlivých státech EU způsobili anebo jej dál podporují, internovat je a velmi tvrdě potrestat mnohaletým vězením.
  • Islám postavit mimo zákon stejně, jako je tomu právě u ideologie nacistické.
  •  zrušit dohody s Tureckem o výměně tzv. ilegálních migrantů za tzv. legální migranty, protože evropští muslimští vrazi se rekrutují právě z rodin legálních a trvale usídlených muslimů, a velmi pochybuji o tom, že s těmi novými to bude jiné.
  • I za cenu násilí a za pomoci zbraní vytlačit muslimy ze současné migrační vlny zpět do muslimského světa.
  • Postavit velkokapacitní sběrné tábory a internovat v nich všechny již evropské muslimy, kteří by nechtěli od Islámu upustit a ani by nechtěli do islámských zemí odejít. Atd., atd.

Připomíná vám to něco? Ano. Museli bychom se sami začít chovat jako nacisté. Jediný rozdíl by byl v tom, že nacisté se takto chovali proto, že chtěli prosadit tu svou zrůdnou teorii nadřazené rasy, kdežto my bychom se tak museli chovat v rámci svého boje za své vlastní přežití, protože právě muslimové obdobu této nacistické ideologie chtějí uplatňovat, a také ji vůči nám již uplatňují.

Nebo je snad ještě nějaká jiná varianta řešení tohoto stavu?

Samozřejmě, že je. Vždy se dá něco najít. Na příklad bychom se mohli přestat bránit tomu pronikání islámu a místo toho na něj všichni a sborově přestoupit.  Je sice faktem, že bychom pak občas museli ukamenovat nějakou ženu, která by se zamilovala do někoho jiného, než kdo jí byl určen, museli bychom se zpaměti naučit nepředstavitelné bláboly Koránu, museli bychom se naučit ty správné nuance v tom, kterého muslima zabít můžeme a kterého ne (to záleží na tom, jestli bychom konvertovali k šíitům či sunitům), a museli bychom se naučit a akceptovat i to, že když nám pak nějaký přiblblý imám řekne, že Alláh chce, abychom své dítě vypravili na nějakou sebevražednou misi proti komukoliv, tak že mu máme okamžitě vyrobit nějaký slušivý bombový opasek, a pak se s nadšeným dojetím ve svých očích budeme dívat, jak se náš syn nebo naše dcera odpálí někde na tržišti, v mešitě, ve škole, v divadle, v obchodě nebo kdekoliv jinde, kde si to Alláh, slovy toho imáma, bude přát. A pak budeme projevovat to správné nadšení a budeme provolávat Alláhu Akbar.

Možná že toto vše ukazuje na to, že nenávidím islám a muslimy jako takové. Ale není to pravda. Ano, jejich ideologie mi je proti srsti a zdá se mi být pro mentálně zdravého obyvatele Evropy hodně ujetá. Ale na druhé straně, proč by mi po tom všem jejich řádění a blábolení vůbec něco mělo být, pokud jim to takto vyhovuje a pokud to praktikují ji ve svém, tedy muslimském, světě? Proč bych se měl vzrušovat nad tím, že posílají své děti zabíjet jiné své děti? Proč bych měl protestovat proti tomu, že jejich ženy ukamenují nějakou jinou jejich ženu nebo dívku? Je to jejich svět a jim to vyhovuje. Protože pokud by jim to nevyhovovalo, tak by toho svého krvavého boha a ty své idiotské zvyky netahali po svém útěku ze svých zemí i sem k nám, do Evropy.

Ale proč bychom tedy zároveň my měli připustit, aby nám tito lidé, s tou svou středověce přiblblou ideologií, lezli sem k nám domů?

Politiky máme proto, aby rozumně řídili náš stát a Evropskou Unii, a bránili naše hodnoty a životy. A v žádném případě je nemáme proto, aby zde vytvářeli podmínky pro vznik různých extrémisticko-teroristických uskupení ani pravičáků, ani levičáků, ale také ani jakýchkoliv náboženských fanatiků.

A proto jsem přesvědčen o tom, že bychom se co nejdříve měli zbavit těch národních a Evropských politiků, kteří tento kontinent již zase svým idiotským konáním přetvářejí v jedno velké a krvavé bojiště.

Autor: Zdeněk Majzlík | úterý 29.3.2016 0:00 | karma článku: 24,98 | přečteno: 368x
  • Další články autora

Zdeněk Majzlík

Otevřený dopis předsedovi České pirátské strany a předsedovi KDÚ-ČSL

Pane Ivane Bartoši a pane Marku Výborný. Včera, tedy 14. února 2024, jsem si v TV poslechl vaše vyjádření k zatím nepravomocnému osvobozujícímu rozsudku nad panem Andrejem Babišem v kauze „Čapí hnízdo“.

15.2.2024 v 11:05 | Karma: 42,02 | Přečteno: 2025x | Diskuse| Společnost

Zdeněk Majzlík

Spěje Česko k selektivní totalitě?

Možná se Vám zdá titulek tohoto mého článku, kde spojuji totalitarizmus se selekcí, tedy možností výběru, jako nesmyslný. V totalitním systému žádná možnost výběru není.

22.6.2023 v 21:34 | Karma: 28,74 | Přečteno: 849x | Diskuse| Společnost

Zdeněk Majzlík

Volební kampaň i nový prezident s pachutí.

Máme po volbách. Zvolili jsme si nového prezidenta. A přestože se nedomnívám, že by Česká republika byla republikou banánovou, většina obyvatel naší země je patrně jiného názoru. A tak nevolili politika, ale generála.

1.2.2023 v 13:02 | Karma: 35,79 | Přečteno: 2474x | Diskuse

Zdeněk Majzlík

Dopis rodině, přátelům a všem ostatním.

Vážená rodino, vážení přátelé, vážení všichni ti, se kterými jsem kdy vešel ve styk prostřednictvím emailu. Je možné, že z mnohých z Vás se po přečtení tohoto mého emailu, vzhledem k podivné době s podivnými zvyky, ve které žijeme

25.1.2023 v 19:30 | Karma: 32,55 | Přečteno: 1188x | Diskuse| Společnost

Zdeněk Majzlík

Když nová doba začne až příliš připomínat tu starou novou dobu.

Dnes dopoledne mi volal přítel. A byl docela vytočený. Jednoho svého příbuzného má v hustopečském hospici, honosícím se názvem „Domácí hospic Girasole“. a právě si na Novinky.cz přečetl článek:

24.1.2023 v 17:13 | Karma: 47,00 | Přečteno: 7889x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Symbol kabaretu Moulin Rouge v troskách. Zřítila se křídla slavného větrného mlýna

25. dubna 2024  8:12

V noci na čtvrtek se v Paříži zřítila křídla větrného mlýnu, který je symbolem kabaretu Moulin...

Langšádlová končí jako ministryně pro vědu a výzkum, oznámila TOP 09

25. dubna 2024  8:08

Helena Langšádlová z TOP 09 končí ve vládě Petra Fialy. „Předsednictvo TOP 09 děkuje ministryni pro...

KOMENTÁŘ: Český důchodce, pro vládu nepřítel číslo jedna

25. dubna 2024  7:47

Vláda dokola opakuje, že nebude na důchody pro příští generace a zbankrotujeme. Nic takového...

Arizonští poslanci zrušili 160 let starý zákon, který zakazoval potraty

25. dubna 2024  6:54

Zákonodárci ve Sněmovně reprezentantů v americkém státě Arizona ve čtvrtek schválili zrušení zákona...

Velvyslanectví Thajského království
Political, Cultural and Economic Affairs Assistant

Velvyslanectví Thajského království
Praha
nabízený plat: 34 310 - 39 458 Kč

  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik