Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vím, jak ven z toho kruhu. Uspořádejme veřejnou sbírku na "nutné vedlejší výdaje". Když dáme po tisícovce, tak z deseti lidí máme 10 tisíc, z padesáti padesát a ze sta sto. To by už mohlo stačit.

Tak co, pane Majzlíku, šel byste do toho? Já tu tisícovku dám.

0 0
možnosti

Žijeme ve zvláštní době. Jakýkoliv úředník Vás může násilím (zákon je skutečně organizované násilí) obrat o zdraví, život a možnost bránit se násilí legální cestou.

Co je příčinou?

Bezpohlavní politici jako Havel, Špidla, Sobotka, Nečas. Pochodující sliz.

1 0
možnosti
Foto

Zajímavé. Ty hlavní, z ODS, tam nemáte. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Teď na Nově hlásili, že byl dopoledne ministrem odvolán ředitel SÚKLu pro špatnou činnost ústavu. Zlepší se něco? Možná by nebylo od věci napsat dopis novému ministru zdravotnictví. Já dopis pošlu, ale vy máte podstatně bohatší dokumentaci. Nechcete to zkusit?

0 0
možnosti
Foto

Všechny ty gaunery, co to způsobili a způsobují, bych střílel jako nácky! To je příšerné!!!

1 0
možnosti

Celé ten zákaz konopí je čistě politicky motivovaný nesmysl a morální zločin. Zakazovat někomu úplně normální léčivou bylinku co vám vyroste v truhlíku na balkóně je z morálního hlediska zločin. Taky by mohli rovnou zakázat mátu (přece si nemohou lidé sami vyrábět a konzumovat svalové relaxanty!!!). Držím vám palce.

1 0
možnosti
Foto

"Já, moje manželka a také naše dcera jsme se domnívali, že mezi lidská práva patří také mít možnost žít a dožít jako člověk. Není tomu tak."

Stát nikdy nebude přítelem lidí, ale vždy jejich nepřítelem.

1 0
možnosti
Foto

Tady nejde o stát. To není o státu! Je to o gaunerech kolem nás!

0 0
možnosti
Foto

Zas a znovu smekám před Vaším životem a před tím, co děláte. Opatrujte se.

3 0
možnosti
Foto

Máte smutnou pravdu. Naneštěstí v tom, že tato situace momentálně nemá řešení. A to nehnusnější ropuchou na prameni je SÚKL, jejíž činnost považuji za nesmyslnou a protispolečenskou.

Mám s tímto paskvilem (myšlen SÚKL) osobní velmi špatné zkušenosti. Nejenže nejeví zájem naplnit dlouho očekávaný zákon, ale dělají vše pro to, aby u nás marihuana jako lék nebyla užívána.

Léčivé účinky THC uznávají i renomovaní neurologové, nejen u nás. Jenže vědecky to NEMOHLO být ověřeno, protože to baly (a obecně pořád je) zakázaná látka, takže SÚKL se tím může ohánět pořád.

Neznám zatím jiné řešení, než samopěstění. Snad by se něco hnulo, kdyby probíhaly soudy s více obdobnými uživateli a došlo to až k ÚS. A nebo musí někdo (ministr) ten zatracenej SÚKL pořádně klapnout přes pazoury a přinutit je chovat se rozumně, v zájmu pacientů.

2 0
možnosti

10. 2. 2014 18:40

Uznany lecivo je Sativex.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS