Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

KARMA a kéž by mohla pomoci v řešení problému.

Zejména vaše slova o státu jsou přesná a výstižná. Několik jedinců si osobuje právo hrát si s životy a zdravím lidí a ze své nadřazené pozice je nechají trpět. Kdyby však jediný z nich měl podobný problém osobně či v blízkém okruhu, tak by určitě uvolnění konopí pro léčbu pacientů netrvalo déle než schválení zvýšení platu.

Stát, jeho úředníci a volení zástupci se nestarají o zájmy občanů, ale udělali z nich své vazaly a dojné krávy. A na tomto případě je to nádherně patrné.

Přeji vám velkou výdrž a vaší dceři zvýšení šancí na uzdravení.

2 0
možnosti
JR

J18a45r16a 33R91a66n92k

24. 5. 2015 18:11

Ja Vam preji dve rostliny na balkoneR^ Tady je jiz nekolik obchodu (pravidelne policii navstevovane), prodavaji pouze tak jako cigarety a alkohol pouze pri ukazani ID a urcite mnozstvi, jsou to kapsulky proti bolestem, na spani, tinktury, cokolady i olejicky. 20.4. se na zdejsim kontinente slavi 420, na namestich a vsude sedi lide povidaji si a sem tam nekdo z obchodu roznasi zadarmo "produkty" vse pod kontrolou usmevavych policistu a zvedavych a fotografujicich turistu.

0 0
možnosti
LR

Četla jste to vůbec?

1 0
možnosti
OP

Díky takovým nemehlům, jako je pan magistr a dámy lékařky, oprávněné předepsat tu trapnou dávku konopí, je problém tam, kde je. Za stávajících podmínek by totiž žádný lékař ani žádná lékárna neměli být ochotni s konopím pracovat

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,00
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik