Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Držím pěsti, ať ten boj dotáhnete do konce R^ Snad jen bych se nespoléhal na počasí venku, podzim může propršet, polovina toho chytne plíseň...V dnešní době není problém si rozsvítit menší lampu doma. Tam budete mít garantovanou sklizeň 4x do roka s tím, že vám to nikdo neukradne a nemusíte se spoléhat na počasí ;-)

0 0
možnosti

R^ Proč tohle nevisí někde na hlavní stránce všech deníků?

0 0
možnosti

R^R^R^ za výdrž, a přeji bohatou úrodu

0 0
možnosti

J71a73r26a 88R39a63n25k

22. 6. 2015 22:45

Zajimave....tam kde se donedavna za par gramu v kapse zaviralo se otviraji obchody, dokonce kluby, se jiz nekolik roku akceptuje potvrzeni od lekare, ze Vam Mary Jane pomaha pri Parkinsonove chorobe, pacientum pri chemoterapii, deckam s epilepsii, MS a jinych, na severoamerickem kontinente byl nejvetsim nepritelem pouzivani cannabis ve zdravotnictvi Dr. Sunjay Gupta najednou otocil o 180 stupnu a ma hodinovy program na tv.

0 0
možnosti
Foto

Prostě to pěstujte, pomáhejte dceři a přebytky prodávejte těm co to potřebují.   Špatné zákony se nesmí respektovat.

2 0
možnosti

Nenašel by se nějaký odhodlaný právník, který by podal žalobu na stát do Štrasburgu za to, že vaše rodina a další trpící nemají právo na normální život?

1 0
možnosti

Vaše dcera má obdivuhodného cílevědomého otce. Přeji hodně sil a odhodlání k překonání překážek a dosažení Vaší věci do konce. R^

3 0
možnosti
Foto

obdivuji Vás a přeji hodně štěstí Vám i Vaší dceři

2 0
možnosti

J46a77r23a 32R18a51n88k

22. 6. 2015 22:51

Ve meste, kde ziji je asi 5 obchudku a musite pouze ukazat ID, coz musite pri nakupu alkoholu nebo cigaret take.

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,00
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik