Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravim pane Majzlík,kdyby šlo do tuhýho,rád vám pomůžu nějakým menším množstvím,po prázdninách..CrueltusOdionGrim@seznam.cz

0 0
možnosti
Foto

Zdravim pane Majzlík,tak kdyby šlo do tuhýho,rád pomohu nějakým menším množstvím,,po prázdninách..CrueltusOdionGrim@seznam.cz..

0 0
možnosti
JJ

Měl byste přejít na pěstování v místnosti, je to bezpečnější a efektivnější. A pokud nemůžete, tak si nainstalujte kameru, tyhle svině se obvykle vrací, dokud nedostanou do rypáku. Jinak se mi nezdá být dobré o pěstování veřejně informovat, to vás jenom brzo navštíví policie.

0 0
možnosti
Foto

Na zahrádce od jara do podzimu je to nejprimitivnější a nejméně výnosný   amatérský způsob.

Je mnoho efektivnějších způsobů. Dnes na internetu vše lehce najdete.

Na jednu 1000 W žárovku s přidáním CO2  asi 1200 PPM  s 16 kytek (samiček) za 3 měsíce někde ve sklepě, máte lehce kilo suchého, vysoce kvalitního produktu. To vaše dcera za rok nevykouří, to mi věřte. R^

6 0
možnosti
DZ

Moc smutné ;-(. Stát si pořebuje přihřát polívčičku a zbytek dorazí různá pakáž. Pánovi držím palce, ať to zvládne.

4 0
možnosti

Jak si stát přihřívá polivčičku?

0 0
možnosti
PK

Ta výzva se snadno může minout účinkem, pokud stojí proti někomu, kdo neumí číst. Ale vážně, neuvažoval jste o tom, postavit si na zahradě skleník? Přeci jenom se dá lépe zabezpečit, a možná by v něm dokonce mohla úroda dozrávat několikrát do roka.

0 0
možnosti

Skleník jde vykrást stejně lehce. Spíše se divím, že to autor nepěstuje doma (předpokládám, že má domek se zahradou). Stálo by to o něco více za elektriku a pár tisíc prvotní investice na zařízení, ale pak by měl špičkovou kvalitu několikrát ročně. Bez slimáků.

5 0
možnosti
RM

Tak když nápisem na plot upozorníte, že máte na zahradě konopí, tak se nedivte že Vám je někdo ukradne. Že některým lidem záleží jen na sobě a na jiných ne, to už přece dlouho víme.

Jinak tedy flašky co zapáchaly plísní....zlikvidovat? Tolik škody? :( :))

Slimáky lze eliminovat i obsypáním okolí kytek solí. U nás to fungovalo.

0 0
možnosti

Přesně tak. Je to jako napsat na plot "mám doma pár milionů, chci je poslat na charitativní účely"

0 0
možnosti
VL

Děsivé! Ale stav dcery tak jak je popsán - to už není na konopí ale na euthanasii. Třeba nelegální od někoho z blízkých, ale žít v bolestech s pomalu odumírajícím tělem...

0 2
možnosti
JP

Udělejte past na zloděje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik