Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No jo, konopí!

Kolem toho je kolotoč trvající již několik let. A stále bez efektu. A tak se ptám, to se vám, soudruzi, dosud nepodařilo najít soudružského kumpána, který by dal odpovídající provizi? Jiný důvod pro protahování uvolnění do praxe neznám.

Konopí si asi budete muset pěstovat sám, protože byste se ho nedoplatil! Jde o hříšné peníze!

:-)

1 0
možnosti
Foto

Držím vám palce, aby se vaše snažení konečně podařilo dotáhnout do úspěšného konce. R^

2 0
možnosti

J89a80r76a 83R66a88n96k

4. 1. 2016 21:44

Tady je dokonce i nekolik veterinaru, kteri pouzivaji medicinalni konopi, zdejsi znalec pan Chrastek se domniva, ze konopi se pouze kouri;-)

0 0
možnosti

;-O;-O..neustále se tu řeší konopí ministři zdravotnictví ale běžte si pořídit do lélárny npř. framikoinovou mast a jestli se lékárník nebude bát a řekne vám pravdu tak budete zírat..;-D[>-]

0 0
možnosti

Ano! Léky chybí víc než za komunistů! Proč? Přeprodávají se zpět do ciziny. A to je kšeft!

0 0
možnosti

Dobrý den, pane Majzlíku, překvapuje mne, že byť pečujete o dceru, nežádali jste o příspěvek na péči, který stát poskytuje v rozmezí od 800 do 12 000 Kč, podle mobility a samostatnosti pacienta. Tento příspěvek pak bude pobírat místo vás léčebna, do které bude vaše dcera umístěna. Příspěvek se vyřizuje prostřednictvím Úřadu práce a vyplácí se i zpětně, tuším od data jeho přiznání. Procedura posuzování trvá několik měsíců a doporučuji vám si neodkladně podat žádost, aby vaše vícenáklady na pobyt dcery v léčebně byly co nejnižší.

0 0
možnosti

Dobrý den, paní Pavlíková. Dcera samozřejmě příspěvek na péči pobírá a to v max. výši. A tento příspěvek skutečně bude nyní pobírat léčebna, do které dceru převážíme. Z toho se ale poplatek za pobyt v léčebně neplatí. Mimo tento příspěvek budeme platit těch cca 12.000 Kč. A to je to ještě proti jiným léčebným ústavům levné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik