Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J10a55n 47R22á75ž

18. 3. 2016 19:05

Merkelová naštěstí svůj poškozený genofond dál šířit nemůže, neb nemá děti, ale i tak napáchala škody, které se v budoucnu odrazí na kvalitě genofondu všech Evropanů, což je horší.

Za článek KARMA!

4 0
možnosti

Absurdity s migranty nekončí- právě jsem se dočetla, že jakýsi migrant znásilnil sedmileté dítě, a komentář k tomu je následující:"Pokud bude ze svého činu usvědčen, pravděpodobně stejně nebude deportován do své země původu. Mezinárodní dohody týkající se uprchlíků brání deportacím třeba i usvědčených kriminálníků, pokud by po návratu domů čelili ohrožení života. Což je v případě muslimské země a pedofilního pachatele téměř jisté. "

Neboli znásilni nejbližší dítě a nevyhostí tě.

4 0
možnosti

M36i69l93a75n 97R22a76d30e81k

18. 3. 2016 16:01

Mno, sice veeelmi nepresne, napriklad velkou Rus dobyli Vikingove, a v te latinske Americe to bylo take krapanek jinak, tak velkou moci Spanele ze zacatku nevladli, delali to mazaneji, ale jako celek je to spravne

0 0
možnosti

Drobné nepřesnosti připouštím. Ale pokud se jedná o to Rusko - jsou to slovani nebo ne (nemyslím dřívější vládnoucí elitu), a ovládají ji celou nebo ne:-)? Ale to není výtka.

0 0
možnosti
Foto

Ale vrcholní politici Evropské komise jsou nezvolení. To je ten paradox. A my na jejich volbu nemáme žádný vliv. V článku cítím vliv sociálního darwinismu.

3 0
možnosti

Velmi pěkně napsáno - zejména ten závěr. Taky mám z posledního půl roku pocit, že nám je to prostě souzeno, pokud je v naší společnosti tolik idiotů, vítajících vlastní záhubu...

Ještě jedno téma do diskuze - v několika článcích jsem se dočetla, že slovanská kultura obývá střední Evropu mnohem déle, než od vámi uváděného 6. století... Prý nějakých 1500 př.n.l. - ale možná i dřív. A právě tito první Slované; mírumilovní a soucitní (což nám evidentně vydrželo) na své území pouštěli jiné kmeny (proč ne, místa i zdrojů bylo v té době ještě dost) a až v okamžiku, kdy si tyto kmeny (zejména Germáni - že by to něco napovídalo?) začaly dělat na slovanské území nárok, došlo k výrazné (slovanské) ofenzivě a zatlačení nepřátelských kmenů zpět, kam patřily. Nedokážu to teď podložit odkazy na články, ale dohledat se to určitě dá.

Pokud jsou tyto objevy správné a pravdivé (což není v mých silách posoudit, jsem laik se zálibou ve vědeckém a historickém "bulváru", ale stale pouze laik), znamená to, že jsme nikdy neobsadili toto území za pomoci meče, ale naopak jsme se na něm jen díky němu udrželi. Což by taky nemusel být špatný příklad do budoucna... ;-)

3 0
možnosti

To vy jste bůh! Jediný inteligentní člověk na planetě. Zahazuji své sošky pohanských bůžků a jdu se vám klanět. Jste moje nejvyšší kreatura.

1 5
možnosti

Vaše ironie je zcela mimo mísu. Migranti jsou nebezpečím stejně tak pro vás a vaše děti, jako pro autora a autorovy děti.

I Vám hrozí, že se stanete obětí muslimského terorismu, nebo to, že až tady muslimové budou dělat pořádek podle svých měřítek, zotročí si Vás.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS