Diskuse

Konopí a udivení „odborníci“.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AW

Kolik rostlin lze legálně pěstovat? Slyšel jsem, že cca 5ks. Rád bych něco vypěstoval a předal potřebným. Myslím, že to je jediný mechanismus, jak se dočkat změny. Ukázat establishmentu, že si poradíme i bez něj resp. proti němu.

2 0
možnosti
ZM

Vážený pane Wolker, bohužel Vás musím sklamat. Do pěti rostlin je to přestupek se sazbou do 15.000 Kč. Nad pět rostlin je to trestný čin se sazbou do pěti let. Pokud to ale pěstujete s někým dohromady a bude tam víc jak pět rostlin na osobu, tak to prokurátor může pojmout i jako zločinné spolčení a pak to může vylétnout i na deset let kriminálu. To víte, politická reprezentace tzv. tradičních stran si již umí velmi dobře pohlídat, aby ty jejich špinavé kšefty nic nenarušovalo.

1 0
možnosti
BD

Samozřejmě má autor naprostou pravdu. Já osobně jsem " odložil" již cca 10 let operaci obou kolen. Stát to nestálo ani korunu.Ještě,že existuje komunita lidí,kteří si vzájemně pomáhají bez ohledu na rizika postihu. Všichni vědí,jaký podvod je zmíněný ústav a je to jen prodloužená ruka mafie farmaceutických firem. Dokonce je mnoho léků tady dražších než jinde i když kurz koruny je nesmyslný. Lidé jsou i zavírání do vězení. Tento stav musí skončit. Jde i o politickou nenávist k současnému režimu. Proč to mnozí neználkové dělají, opravdu nechápu. I prezident by potřeboval mazat kolena a nohy marjánou. On je typický případ zbytečného invalidy. Lidé , kteří mají moc, jsou pitomci !

3 0
možnosti
JR

J21a54n 52R41á95ž

19. 9. 2016 16:37

Už to, že si nemocný člověk nemůže vypěstovat pár rostlinek sám a je nucen kupovat neuvěřitelně předražené konopí od certifikovaného pěstitele, je prasárna.

Jsem zvědav, kdy nějakou pomazanou hlavu v Bruselu napadne, ze by se v každé členské zemi měl vytvořit monopol na všechny léčivky.

Mimochodem: Víte že když někdo napíše že Ostropestřec mariánský je prospěšný při onemocnrni jater, tak se dopouští přestupku proti unijnímu právu? Tento výrok totiž není na seznamu od Evropské komise povolených výroků, které mohou být uvedeny na obalu potravinového doplňku s touto drogou. Ano tak daleko došla debilita Evropské komise.

11 0
možnosti
ZM

Přesně pane Ráž. A kdo vymýšlí prasárny? Ano, i v tomto máte pravdu.

3 0
možnosti

Nemocný na tuto léčbu nemá peníze - logický závěr: občané nemají zájem a raději používají výrobky moderní medicíny. Pronásledování nemocných snažících se ulevit si vypěstováním bylinky může dál vesele pokračovat.

6 0
možnosti
MD

Hluboce 'lidsky' clanek.

3 0
možnosti
SN

:-)......Píšete perfektně! Před několika roky jsem poslouchal našeho odborníka, který se zabývá šlechtěním různých odrůd konopí v Izraeli, bylo to velmi zajímavé. Tady jde jen o prachy. Že někteří lidé nesnesitelně trpí, to je nezajímá! A SÚKL? Kapitola sama pro sebe! ta hájí jen zájmy mocných ! R^R^R^

10 0
možnosti