Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

Autor musí trochu mlžit,aby nebyl nařčen ze šíření návodu na výrobu extraktu z konopí. Popsaný způsob proto negunguje. Jednak je potravinářský líh drahý a rozpouštění by muselo trvat měsíce či roky. V běžně dostupné literatuře z Kanady, odkud Ten lék pochází, je použit čistý benzin.To funguje. Může to být i Propan-Butan či jiné rozpouštědlo. V poslední fázi odpařování se vše vyčistí pomocí páry při vaření. V Maroku se pryskyřice získává suchou cestou a vzniká druh hašiše. Celá kampaň je na potlačení iniciativy strany Pirátů,kteří chtějí cosi prosadit.

Před lety jsem tento extrakt použil na vyléčení artrozy v kolenou a nemusel jsem na operaci obou kolen,která deptá naše zdravotnické prostředky. Nikdo na používání léků z konopí nezemřel- do je dokázáno. V televizi byly jen velké lži a kecy.

1 0
možnosti
ZM

Vážený pane Dvořáku, autor v žádném případě nemlží, a již vůbec rozpouštění pryskyřice lihem netrvá měsíce, ale naopak minuty. Autor to ví, protože to tak dělá. Líh je sice dražší, ale zase má tu výhodu, že v FS pak nezůstávají pachy lékařského benzínu. To si autor také odzkoušel. Ale je pravda, že asi po 3 měsících ten zbytkový pach benzínu také vymizel. A zrovna tak autor kašle na to, jestli ho někdo chce nařknout z propagace šíření návodu na výrobu FS. Ten je již dávno rozšířený. Tak se mějte, Bedřichu:-). Zdeněk

0 0
možnosti
Foto

Stát řekl ovcím, že je to špatné, tak tomu ovce věří. Je to smutné, ale je to tak. R^

0 0
možnosti
BD

Nevěří,kdo to nevyzkoušel. Doporučuji osobní výzkum.Není nic snažšího.

1 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,00
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik