Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J81a83r59a 94R43a56n58k

28. 2. 2018 23:19

Tady je legalni a odpadavaji honicky s dealery.

0 0
možnosti
ZM

Jarku, musíš napsat, odkud píšeš. Patrně z Kanady, ale to z tvého příspěvku není vidět.

0 0
možnosti
Foto

Už strašně dlouho Vám držím palce, dá se někde něco podepsat či se přidat? Máte stopro pravdu, těm papalášům hore je konkrétní člověk naprosto ukradenej. A pokud se najde nějaká lidská bytost, která chce pomoci, narazí na lejstro (naše legislativa je úplně debilní a plná protikladů, oni vůbec nedomýšlí a řeší blbosti, ale to je dneska trendem celé "západní civilizace",).

Nebýt Vás a Vašeho boje, snad bych tomu ani nevěřila. Řešení požadavku o legalizaci konopí je hodno nikoli Kocourkova, ten je směšný, ale krutého a drsného Absurdistánu.

2 0
možnosti
ZM

Díky za podporu, paní Klimečková. Nic víc, než podporu skutečně teď nepotřebuji. Té aler potřebuji hodně. Ještě jednou díky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,00
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik