Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejsem rozhodně odpůrce vašich iniciativ, ale k článku:

- měl byste uvést odkaz na příslušný komentář pana plukovníka (který už je generálem), já jsme ho nenašel a tudíž se k tomu nemohu vyjádřit

- i když vrcholný policejní důstojník vyjádří nějaký názor, není to policie, která stanovuje pravidla a bylo by pošetilé si myslet, že ona projeví nějakou legislativní iniciativu směrem k legalizaci.

- oslovovat je asi třeba zákonodárce a hledat oporu v odborné veřejnosti

0 0
možnosti
Foto

Tyhle státní zákazy nenásilného lidského jednání patří do otrokářské společnosti. Myslím si, že jsme už trochu dál, jen si lidé pod dojmem indoktrinace nechají nakukat kdejakou hloupost.

1 0
možnosti

Máme problémy, a chceme-li jich mít ještě více, legalizujme trávu pod záminkou, že to bude jen pro nemocné. Všichni tušíme, jak to nakonec dopadne.

0 4
možnosti

Držím palce R^ Nechápu proč nemůžeme fungovat jako Holandsko například.

0 0
možnosti

Možná by neškodil relevantní popis problémů Holandska s drogami, například.

0 1
možnosti

J97i22ř67í 57P23l36í14v71a

10. 5. 2018 15:25

Doufám, že si to ředitel Národní protidrogové centrály SKPV PČR plk. Jakub Frydrych aspoň přečte. Je to dobře napsáno. Ale stejně nic neudělá. Má dobrou funkci a plat. To určuje jeho názory a postoje a přesvědčení, že je třeba zakazovat, aby byli nezletilí chráněni. I když je známo, že pro nezletilé jsou takové zákazy vzrušujícím dobrodružstvím.

Kdybych toho Frydrycha potkal, asi bych se neudržel.

2 0
možnosti

F11i37l14i91p 86T44y64k63a55l

12. 5. 2018 19:16

neudržel... "a dal mu do dr.ky" že jo.

0 0
možnosti
Foto

Zakazování vybraných drog je projevem až boží síly státu, skrze který vám kdokoliv cokoli vezme nebo zakáže. Stát je špatný sluha a zlý pán.

4 0
možnosti

Nemyslím si,že by pan od policie byl proti aby se dostala M do rukou nemocným lidem, jen se brání , aby se dostala do neomezeného užívání k mládeži, jako přestupná stanice k tvrdším drogám.....

2 4
možnosti
Foto

to už dnes marjánka je i navzdory zákazům.

Represí se ještě nic nevyřešilo, spíš se dosáhlo opaku, viz prohibice v USA

3 0
možnosti

Tohle nikdy nepochopím, oni postaví přírodu mimo zákon, jak chtějí zakázat rostlině, aby rostla ? 8-o Nedávno jsem viděl video jak výtažek této rostliny malému klukovi do půl minuty zastavil epileptický záchvat, ta rostlina je zázrak, Vám karma R^

3 0
možnosti

F40i10l38i59p 75T60y61k16a74l

12. 5. 2018 19:37

Takových příkladů je na tisíce.

0 0
možnosti

Velmi smutná situace a vážím si vás, za to, že proti mocenskému neřádu jdete se vztyčenou hlavou.

Ale technickou poznámku si neodpustím, když píšete, že černý trh produkoval do 4kg pervitinu, myslíte asi za den.... Nepoužívejte neověřené údaje a zdroje. 4kg pervitinu se v ČR vyrábělo už za komunistů (předpokládám že myslíte za rok, ten údaj také chybí).

Držím vám každopádně palce v dalším boji.

3 0
možnosti

Nemyslel jsem za den, ale za rok. A tento údaj mám z ředitelství Policie ČR.

0 0
možnosti

CHápu vaše rozhořčení a podepisuji. "ochrana" toho státu se blíží stavu: budeme vás chránit, i kdybychom vás kvůli tomu měli zabít.

5 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik