Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Máte hroznou situaci.Velké díky všem, kteří Vám pomáhají a sami riskují postih.Myslím, že v Kanadě povolili pěstování a prodej konopí.Snad by bylo dobré obrátit se na svého poslance v parlamentu, aby prosadil zvrátit zákon v tomto směru, či, aby bylo možné dovézt konopí případně z Kanady, pokud by se jednalo prokazatelně o léčebné účely.

0 0
možnosti
OP

V závěrečné části článku se mi ulevilo a i já děkuji všem těm, kdo vám uměli pomoci.

1 0
možnosti
Foto

R^

Rád bych s vámi sdílel optimismus, ale obávám se, že zejména na míst, ěkde by mohli skutečně pomáhat a něco pro potřebné udělat, se takoví lidé nevyskytnou - to snad musí být nějaký předpis či tajný zákon, že na pozice, z nichž by bylo možno pomáhat, musí být přijat bezvýjimečně pouze nelida, egocentrik a asociál.

Držím vám palce, protože vím, jak moc vaše dcera pomoc potřebuje. R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik