Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

K70a96r33e14l 46V86a12n17ě78k

11. 6. 2019 14:44

Chudák Bureš. Pořád mu to STB někdo cpe pod nos. On přece jako pracovník zahraničního obchodu neměl na vybranou a musel s hochy od STB hovořit. No a proti tomu trocha zamyšlení nad výběrem spolupracovníků v době kdy už rozhodně nemusel. Na náhodu moc nevěřím.

:

Babišova Informační služba

ALEXANDER BABIŠ - spolupracovník StB, krycí jméno Miki, bratr Andreje Babiše;

LIBOR ŠIROKÝ - příslušník StB, hodnost kapitán, č. 217340, dozorčí rada Agrofertu, nějaký čas předseda;

ALEXEJ BÍLEK - vysoká škola ÚV KSČ, vazby na StB, člen představenstva Agrofertu a v dalších statutárních orgánech firem Andreje Babiše;

VILIBALD BÍLEK - registrován StB, číslo svazku 5687 a 31876, krycí jméno Richter a Villi, otec Alexeje Bílka;

HERMÍNA BÍLKOVÁ - krycí jméno Mona, č. svazku 688318, matka Alexeje Bílka;

FRANTIŠEK JANŮ - krycí jméno Fišer, č. svazku 35389, představenstvo Agrofertu, zakládající člen;

ROMAN KARLUBÍK - krycí jméno Janovic, č. svazku 38838, člen představenstva Agrofertu a v dalších Babišových firmách;

JAN KADANÍK, otec Jiří Kadaník - spolupracovník StB, krycí jména Emil, Jirka a Zástupce, Jan členem představenstva Agrofertu; JOSEF KUBŮ - krycí jméno Luňáček, pracovník I. správy SNB, agent StB ve Vídni, zakládající člen Agrofertu; RADMILA KLESLOVÁ - příslušník StB, služební číslo 2400361, členka ANO, pracuje pro firmy Babiše; FRANTIŠEK TELIČKA - spolupracovník StB, krycí jméno Terno, č. svazku 19733 a 125106, otec europoslance Teličky za ANO; DRAGUTIN PELIKÁN - agent StB, krycí jméno Drastík, číslo svazku 13228, otec ministra Roberta Pelikána, člena ANO; RICHARD BRABEC - agent StB, krycí jméno Soukup, č. svazku 651836, otec ministra Richarda Brabce, člena ANO; ADRIANA KRNÁČOVÁ - členka ANO - matka Marie spolupracovník StB, otec Jan Gutleber - agent StB, svazek T1577; IVAN SOUČEK - člen ANO, dosazen Babišem do firem MERO a ČEPRO, krycí jméno Suk, č. svazku 45086; VLADIMÍR ZOUL - člen ANO, Babišem dosazen do státní tiskárny cenin, v záznamech VKR veden

0 0
možnosti
MP

Ano, novináři by si měli nejprve nastudovat, že organizací se slovem " skaut " v názvu je v ČR registrováno několik. A napsat přesně o jakou se jedná.

A vedení té konkrétní organizace by se mělo vyjádřit, zda to považuje za správný občanský projev, klukovinu nebo soukromou záležitost zúčastněných jednotlivců.

1 0
možnosti
JK

Já tomu možná nerozumím, ale kdybych Babiše nemusel z půlky jako ho nemusí mnozí a dostal se k němu dostatečně blízko, tak páchám atentát.

1 0
možnosti
ZM

Nepáchal, pane Kotlabo, nepáchal. To jsou jen hloupé řeči někoho, kdo v době, kdy se to může, dělá ze sebe hrdinu na úkor druhého. Ti, co dnes vedou tyto "odvážné" řeči, v době totality fízlují, nebo dokonce mlátí ty druhé ve věznicích jako bychaři.

2 0
možnosti
JB

J75i47r26i 18B32o14r

31. 5. 2019 10:16

Dle mého názoru organizaci nepoškodili. U mě stoupli v ceně.

4 0
možnosti
Foto

To nemá s onou organizací nic společného. To, že tato skupinka využila ke svému protestu takovouto formu na piet. místě, tuto skupinku, ani jejího vůdce ovšem nijak nešlechtí. Spíše naopak:-/

0 0
možnosti
JJ
Foto

To je těžké s těmi názvy. Vemte si třeba "ANO - bude líp". A taky nedodávají že jen někomu.

3 0
možnosti
ZM

Možná, pane Flaško, by tedy stačilo zabrousit na stránky Statistického úřadu, a tam to porovnat. Předevčírem se se mnou dala do řeči dost starší dáma u lékaře. Zapamatoval jsem si jednu větu. "Za dobu, co vládla ODS se socialistama, jsme se měli my důchodci stále jen hůř. Musel tam dojít miliardář, aby se to změnilo k lepšímu. Už nemusím počítat, jestli mám na to, jestli si mohu koupít jeden rohlík a pět deka salámu." Ale tyto problémy Vy, pane Flaško, řešit nemusíte.

2 1
možnosti
JL

Clenstvi v pionyrske organizaci, pane Majzliku povinne nebylo. Ja jsem o tri roky starsi nez Vy, do skoly jsem zacal chodit v roce 1949 a nebyl jsem ani v pionyru, ani v CSM. Z nasi tridy nas bylo 6 neclenu, 4 kluci a de devcata. Muj duvod neucasti (a mnoha jinych) byla nabozenska vira, ve svem odporu jsme setrvali, pres nejhorsi casy let padesatych..

5 3
možnosti
ZM

Asi to bylo v různých školách různé, pane Lancíku. Tím nemyslím, že to bylo oficiálně povinné. Stačilo správně přitlačit na rodiče. Moje spolužačka z osmé třídy, premiantka, sice také byla v Pionýru, protože jejím rodičům již dříve bylo vše správně vysvětleno. Jenže pak se na druhou část této ústní dohody nějak zapomělo. A tak tato velmi chytrá dívka skončila díky náboženství a tomu, že její rodiče kdysi vlastnili zemědělské hospodářství, u krav. Ono záleží na rodičích. Buď preferují Pána Boha a své názory, nebo budoucnost svých dětí. S jakou myšlenkou umírali její rodiče, to ale nevím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik