Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

S tím, jak popisujete zrůdnost myšlení "komunistů" a jejich neskutečné uliční a jiné organizace, kde se dostávali k "moci" nad svými sousedy souhlasím.

Udivuje Váš pohled na demonstrace. Pokud se mi něco nelíbí a chci to změnit, tak pro to něco musím dělat. Nadávat v hospodě nebo otravovovat svou nespokojeností okolí není dobré řešení ... (nemám Vaše info, že by někoho chtěli věšet)

Překvapuje mě, že se zastáváte člověka, který spolupracoval s STB a ani navenek se nechová moc morálně. V podstatě říká mantry (to, co chtějí davy slyšet) a nevšímá si těch, co mají i paměť a nesedí jim sliby a skutky. Co mu jeho mediální poradci (možná bych to přirovnal k manipulátorům z dob minulých) doporučí, to říká ... Ale to není můj problém. Věřících je hodně a je marné jim říkat argumenty, které nechtějí slyšet (myslím to všeobecně).

A k těm přátelům z FB: pokud Vás neberou takového, jaký jste - tak to asi přátelé nebyli ;-D;-D;-D. Vždyť i za "socialismu" jste měl v rodině někoho, kdo k "nim" patřil a pravděpodobně jste ho bral, že "je takový, jaký je".

Rodinu si člověk nevybírá, přátele ano (i s jejich přednostmi a chybami).

A když Vás tak neberou, asi to nebyli přátelé :-).

4 0
možnosti
ZM

Díky za povzbuzení, pane Látale. Cením si toho. Pokud se jedná o to, že pan Babiš spolupracoval s StB, tak zatím jsou na stole dvě tvrzrní. Jerdni tvrdí, že ho našli v dokladech StB jako vedeného agenta, on tvrdí, že nikdy nic nepodepsal a ža žádným agentem StB nebyl. Jak se na to dívám já: 1) Je až příliš mnoho starších lidí v tomto státě ́, kteří jsou vedeni jako spolupracovníci nebo agenti StB, u kterých se ale důkazama prokázalo, že je to nesmysl. Že sice byli touto organizací vyslícháni, alre že nikdy nespolupracovali. I já znám takové. 2) Je podivné, že v dokladech slovenského úřadu, který se tímto zabývá, není jediný dokument, tedy ani vázací, který by byl panem Babišem podepsaný. 3) I kdyby ale takový dokument s podpisem existoval, stále by to ještě nic neznamenalo. Je spousdta lidí, kteří byli ke spolupráci přinuceni, podepsali, ale následně nikdy proti nikomu nic nedělali, a tu svou "povinnost" spolupracovat dělali tak "špatně", že se vlastně ničím neprovinili. 4) Doposud se lovcům, jdoucích po panu Babišovi nepodařilo najít ani jednoho jediného člověka, na kterého měl údajně pan Babiš donášet. Co si tedy mám o tomto všem myslet? Mám stejně, jako mnozí, tvrdit, že když je tam napsaný, tak pro ně pracoval a tím pádem je to hajzl? Omlouvám se za výraz. Nejhorší na tom všem je, pane Látale, že naprostá většina z těch, kteří dnes pořádají hon na pana Babiše, nikdy nebyla vystavena skutečnému nátlaku a tak nikdy neměla možnost ukázat, jestli svým vnitřním uděláním jsou hrdinové, nebo hajzli. Opět se omlouvám. Mám tedy automaticky předpokládat, že většina z nich jsou to druhé. Lidé, kteří nevědí, ale předem říkají, jak oni by hrdinně jednali, jsou ubožáci. Ta náměstí jsou jich plná. A ještě něco. Mnozí srovnávají tyto demonstrace s demonstracemi studentů v 89. Jinými slovy, srovnávají řvoucí dav, který ví, že proti nim nikdo nezasáhne, protože neporušují žádný zákon, s těmi, kteří demonstrovali proti absolutní moci. Proti totalitnímu režimu, který je ještě tehdy

1 1
možnosti
JK

Mohl by jste mi ještě jednou potvrdit, že jste přirovnal Babiše k Miladě Horákové, a probíhající vyšetřování ke komunistickým monstrprocesům?

Skutečně vám připadá hromadná povinná podpisová akce vládnoucí KSČ (1949) za smrt vlastizrádců podobná, jako současné demonstrace (2019)?

Přirovnání k nacistům je tak odporné, že se na to neptám.

Kdo vám nakukal, že Babiše volila většina, opravte se, když se tolik odvoláváte na fakta.

Chápete, že vy se chováte jako ta řvoucí babka a nejradši by jste všemi prostředky zabránil demonstracím. Chvála bohu máme zatím svobodu a ani vy, ani Babiš nemůže nikomu zakázat jít o své vlastní vůli demonstrovat a být tak svobodný.

Čím hloub bude AB ve vlastním hnoji, tím ostřeji budou jeho věřící plivat síru, Tohle se mi už zdá jako vrchol možného, takže AB už jen lapá po dechu, a to je pozitivní.;-)

5 5
možnosti
ZM

U některých lidí, pane Kučero, je diskuse marná, protože oni nečtou a neposlouchají, jen si melou stále to své. Kdybyste si přečetl pořádně, co jsem napsal, tak byste zjistil, že tam nic takového není. Pokud se jedná o to, kdo byl zvolen a jestli většinou, tak si prostudujte náš volební systém.Zrovna tak tam nikde není, že jsem pro zákaz demonstrací. Pokud by je někdo chtěl zakázat, byl bych první, kdo by se proti tomu ozval. A pokud se jedná o to plivání síry, tak to jste se ohodnotil naprosto přesně.

2 0
možnosti
KV

Panuje pověra, že se stářím přichází moudrost. Vy jste pane autore dokladem toho, že někdy přijde stáří samo. Zjevně se Vám doba, kdy děti udávali rodiče velice líbila, když vzhlížíte k člověku, který nám to udávání veze z propadliště dějin zpět do současnosti. Díky Burešovi a mstivému dědku na hradě začali z pod kamenů vylézat přesně takové kreatury jako Vámi zmíněná stará paní. Doba jim dává opět šanci škodit a hájit bludy. Proti tomu se dnes demonstruje, protože 70% občanů téhle země už opravdu takové Bureše u vesla nechce.

9 5
možnosti
ZM

Pane Vaňku, to co jste napsal je tak úžasně hloupé, že byste měl být navržen na metál. Říkáte, že 70% obyvatel pana Babiše nechce. Znamená to, že se moci zmocnil násilím? Skutečně si myslíte, že tady proběhl převrat? A když říkáte, že 70% nechce pana babiše, spočítal jste si naprosto stejnou metodou i to, kolik % obyvatel tohoto státu nechce Piráty a tím Bartoše, ODS a tím Fialu, SPD a tím Okamuru, KDU-ČSL a tím Výborného či Bělobrádka, TOP09 a tím Pospíšila či Kalouska? Na to jste zapoměl, nebo to již není důležité?

2 0
možnosti
SN

:-)..........Pane autore, gratuluji a můžeme přestoupit k závěrečnému hodnocení !

Diskutéři se vypsali za svých problémů a pohledů na současnou situaci ale.......důležité je, že Váš článek zaujal a také vysoké pozitivní hodnocení, což značí, že většina národa na rozdíl od Milionu chvilek, to má velmi dobře srovnané v hlavě a ví o co kráčí! R^R^R^!!

5 5
možnosti
ZD

Popsal jste to výstižně. Podobným (jako třeba pan Vaněk) pak nezbývá než urážet. To je universální způsob když nejsou argumenty.

2 0
možnosti
TA

Na jedné straně zlá paní, na druhé hodný pan Babiš. Oba přitom z jedné líhně kariéristů a bonzáků. Naštěstí teď ta zlá paní není premiérkou a nevysává pro svůj soukromý byznys peníze daňových poplatníků. Myslím, že vám to pan tatínek měl tehdy ještě dovysvětlit.

5 2
možnosti
JH

J16a73n 83H42y16n48e72k

10. 6. 2019 8:37

Toto je jalová diskuse k problému, který se tu diskutuje drahnou dobu. Za nějaký čas, bude velká diskuse k otevřené Pandořině skříňce - léta devadesátá až k roku 2005 schváleno PS i s hlasy Pirátů. Už se na to těším.

1 0
možnosti
VS

Nevím o tom, že by bývalý soudruh Babiš před volbami deklaroval, že bude vládnout za pomocí komunistů atd. takže v podstatě hodně voličů oklamal. Ti to by mu svůj hlas nedali. Kromě toho nikdo nevěděl jak moc je ve střetu zájmů. vy jste přesně ten typ co hlásá Republiku si rozvracet nedáme a držte hubu a krok. Určitě svým myšlením by jste z radostí podepsal antichartu a rezoluci žádající smrt Miladě Horákové.Rv

5 5
možnosti
ZD

Velmi nemoudrý komentář.

2 2
možnosti
KK

Babiš není obyčejný člověk kterého nezávislá justice buď prohlásí za nevinného, nebo po právu "dostane za uši".

Za jeho kariéru po něm zůstaly tisíce lidí kteří se buď nechali zkorumpovat, nebo zastrašit a udělali co potřeboval.

Jenom hlupák si může myslet, že spravedlnost funguje pro všechny stejně a dvojice B+Z zcela zřetelně pracuje na tom, aby měli moc pokrýt každou špinavost.

6 7
možnosti
AL

Na co demokratické volby a respektování jejich výsledků!

Je zbytečné mít nezávislé soudy.

Vyšetřující orgány policie jsou zbytečné.

My, věrní odkazu vítězného února máme vždy jasno! Vyjdeme do ulic a svrhneme tuto vládu i s prezidentem. Média (i zahraniční) nás podporují, kulturní fronta nás vede a všichni víme i bez soudu, že je vinna! opr. vinen!

Kdo nejde s námi, jde proti nám.

:-)

4 7
možnosti
KB

K82a15r93e88l 95B96o27k

10. 6. 2019 8:39

I hlupák má právo na názor.

5 4
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik