Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J60a26n 74H82i69n54k

30. 6. 2019 22:13

Je to krása, nejsou to rorýsi? Nám se jednou nastěhovali na balkón holubi, ale než vyvedli rodinku, byla pod hnízdem velká nechutná kupa. Příště už jsme to nemohli dovolit. Bylo nám to líto, že jsme pokusy o hnízdo museli denně vyhazovat, než pochopili, že nejsou vítáni. Bylo to od nás hnusné, ale to prostě nešlo opakovat.

0 0
možnosti

R^ Hezké. Ovšem nejedná se o nelegální migranty. Jsou tady stejně doma jako my. A jelikož my všemožně ničíme jejich přirozené prostředí, nemůžeme se pak divit... :-)

1 0
možnosti

Nebuďme detailisti, pane Pavlíčku. A již budu muset napsat pokračování. Už je nás víc:-)

1 0
možnosti

Už třetím rokem mají "nelegální migranty" na balóně sousedé... Podle všeho se jedná rodinu Kosových a manželka se vůči ním chová dosti nevraživě... Zazlívá jim, že provádějí pravidelnou kontrolu mezi bylinkami, které pěstuje na balkóně... Stačí ale, aby vyvedli mladé a manželka jim vše odpustí...

0 0
možnosti

Také jsme měli tyhle migranty na balkoně. Kosové tam vyvedli nejdřív tři a minulý týden dvě mláďata. Krásná podívaná...

1 0
možnosti

Poštolky;-D! Vy máte poštolky;-D!

Taky jsem je mám od roku 2012, přikrmuji je krájeným kuřecím. Na léto odlétají, naloví si samy dost potravy, ale na zimu se vracejí. První dny listopadu čekají na parapetu. Každé ráno mají v zimě na parapetu připravené kousky kuřete a tak přežívají zimu.

2 0
možnosti

Moc jste mne pobavil a potěšil... naprosto vás chápu.. na začátku i teď. Mějte se primaR^

1 0
možnosti

Jak by migranti reagovali, kdyby jste poblíž položil rozbalené tvarůžky;-D;-D;-D??

0 0
možnosti

Jiste by uvitali dalsi zdroj potravy.

1 0
možnosti

Take jsem jednou mel migranty v pristavbe v neobyvanem pokojikde bylo vyklopene okno . Prileteli az z Afriky, maji cerveny ocsek a jmenuji se rehci zahradni. behem tydne zvladli postavit hnizdo na skrini a div do nej nesnesli i vajicka.

0 0
možnosti
Foto

Nejprve jsem myslel na základě ypsilonu v přísudku, že místo slova migranti mělo být migrantky a čekal něco vzrušujícího.

3 0
možnosti

Taky jsem si toho všimnul, ale myslím, že sdělení bylo zásadnější. Kdysi jsme měli za oknem truhlík s fuksiemi a makvartýrovali se ním tam kosáci. Sice jsme nemohli moc pečovat o rostliny, ale jak mladí po vylíhnutí rostli, to bylo něc, co nahradilo ztráty na květinách.

2 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,00
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik