Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Slováci sú v drogách konzervatívny, politik ktorý by navrhol legalizovať drogu by si vykopal vlastný hrob.

Voliči to nechcú, a spočítali by mu to pri najbližších voľbách, Sulík z najsilnejšej opozičnej strany SAS sa vyjadril o možnosti legalizácie min. množstva dnes je na pokraji 5% zvoliteľnosti!!!!

A vy sa čudujete vyjadrení politikov na váš list? Nechceme drogy!

Nielen na Slovensku ale aj v EU to nie je také jednoduché ako si predstavujete.

https://euractiv.sk/section/spravodlivost-a-vnutro/news/marihuana-v-unii-bez-lekarskeho-predpisu-to-nejde-nikde-rozhoduje-ale-tolerancia/

EK sa snaží nanútiť štátom, ktorých občania odmietajú drogy aj na lekárske účely, konope na predpis.:-/ No čo už sme EU dostaneme príkaz či sme za alebo proti. Biznis je biznis.

Odkaz dávam z blogu pána Majzlíka, pekne je to zhrnuté.

https://majzlik.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A191126_736991_blogidnes

0 0
možnosti

Zdravím Vás, pane Ulrichu. Vše je o informovanosti obyvatel. Konopí bylo u nás (i u Vás) od roku 1989 démonizované jako nebezpečná droga, přestože na její užití nikdy nikdo nezemřel. Většina obyvatel tomu uvěřila. Naopak proti bolestem, křečím a další problémy umírají na této planetě každý rok statisíce lidí. Ale nikomu to nevadí, protože tato syntetika dostala nálepku LÉK. Velké množství léků má také opiový základ. Ani to nevadí, protože opět je zde nálepka LÉK. 15 tablet Acylpyrinu spolehlivě zabije 50% lidí, kteří by jej v tomto množství užili. Ale je to LÉK. Léčebný potenciál konopí je obrovský. Dnes se již uznává, že vlastně nemá konkurenci nejen mezi syntetickými léky, ale ani mezi ostatními léčivými bylinami. Jenže o tom se nehovoří. Farmaceutický průmysl, který uplácí i Vaše politiky a také sposty lékařů, si to nepřeje, a tak je výhodnější nechávat lidi trpět a umírat. Jak říkáte, biznys je biznys. U nás se objevil politik, který je dost bohatý na to, aby se nechal někým uplácet, a ten se rozhodl tu situaci změnit. A podařilo se mu to. Svým původem je to Slovák. Vlastně stejně jako já, Čechoslovák. Určitě ho znáte taky. Jmenuje se Andrej Babiš. Před ním, když jsem se s tímto problémem na nějakého politika obrátil, tak buď dělali, že to neslyší, nebo slibovali, že možná někdy v budoucnu. Prostě jako teď u Vás, na Slovensku. Dnes dostává moje dcera konopí z lékárny zdarma a já již nemusím ilegálně pěstovat a riskovat vězení. Přeji Vám hodně štěstí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,00
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik