Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J17o23s64e91f 11M10i31k31i70n

24. 1. 2020 11:59

Je špatné, že se nerozlišuje to, jak a k čemu je konopí použito. Zda si z něho udělám mast či tinkturu (zde jde vyloženě o lékařské využití), zda ho kouřím (inhaluji) jako nemocný (např. na roztroušenou sklerozu) a nebo zda ho používám jako drogu (pro zábavu, uvolnění z hecu atd.)

0 0
možnosti
ZM

Přesně, pane Mikine. Nehledě k tomu, že i to určování toho, čím si dospělý člověk smí a čím ne zlepšit náladu je také špatné. Po užití konopí ještě nikdy nikdo nezemřel, ani v důsledku jeho užití nikdo nespáchal zločin. Což se o alkoholu říci nedá. Přesto alkohol je legální, konopí nelegální. Tím nechci říci, že se má alkohol zakázat. Dospělý a svéprávný člověk by měl mít tolik osobní svobody, aby se mohl rozhodnout sám. Samozřejmě pak je za své činy odpovědný. Jak u alkoholu, tak u konopí by měl být užíván stejný metr.

0 0
možnosti
TB

To není zneužití veřejného činitele, to není navádění k sebevraždě. Ono je to dohnáni k sebevraždě čili vražda zvlášť trýznivým způsobem . A až takový Urvalek 2 dostane za toto 20 let, budeme právní stát.

1 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik