Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Policie funguje dobře a rychle. Nedávno přece rozprášili gang co pěstoval marihuanu.

0 0
možnosti

Jestli to nebylo proto, pane Kšíre, že jim došli jejich zásoby.

1 0
možnosti

Popíši vám případ mého příbuzného. Jednou jsem ho navštívil. Bydlí v rodinném domku. Ukazoval mi plot, který odděluje jeho zahradu od zahradu sousedovy. Soused na svoji zahradě skladoval různé krámy, které se opíraly o ten společný plot. Plot se nakláněl směrem do zahrady mého příbuzného a hrozilo jeho prolomení. Příbuzný mi líčil, jak panu sousedovi řekl, ať to uklidí. Připouštím, že ten můj příbuzný nechodí při výběru slouvníku daleko. obzvlášť když je rozčilený. Soused na něho vytáhl pistoli a tím rozhovor přes plot skončil. Příbuzný šel druhý den vše oznámit na policii. Tam mu kladli otázku: "Jste si jist, že to nebyla dětská hračka? Kolik bylo hodin? Osmnáct? To už je šero, jak si můžete být tak jistý?" Tím to skončilo. Nedlouho po tom, co mi to příbuzný vyprávěl, šla k panu sousedovi jedna úřednice z instituce, které pan soused neodpovídal na všechny výzvy poslané poštou. Vytáhl na úřednici pistoli a ta utekla. Vrátila se však a dorpvázel jí policista. Opět zazvonila, pan soused vyšel opět s pistolí v ruce a policista ho zastřelil. Ten případ tenkrát byl i v novinách. Při následné prohlídce odhalili v domku arzenál zbraní.

Ještě bych mohl dodat, že příbuzný se domníval, že teď se záležitost prohnutého plotu rychle vyřeší. Omyl. Pan soused měl po rebublice roztroušeno několik potomků, kteří řešili dědictví. Vniknul proto na sousedovu zahradu a krámy odházel. Pro případ, že by moji reakci četl nějaký policista dodávám, že je tomu právě pět let a jeden den, čili trestný čin mého příbuzného (proniknutí na cizí majetek) je promlčen.

2 0
možnosti

Díky pane Jílku. Je to skutečně zvláštní, kam kráčí Spravedlnost v tomto státě, a vlastně nejen v něm. Když čtu ty případy, které se dějí v Německu, Francii a dalších státech EÚ, tak mne stále víc a víc napadá, že tento rezort se dostává do rukou ne-normálních lidí.

1 0
možnosti

Děkuji Vám. Váš případ je šílený. Ale máme podobné, i když z Vašeho pohledu malicherné, zkušenosti, v podstatě při jakémkoli ohlášení trestné činnosti. Spousta času, administrace, řízení - s poškozeným. A nakonec nic. V horším případě podvodníka chytí, což je ještě horší. To už Vám nic nenahradí ani pojišťovna a na zločinci si nic nevezmete. Naposledy okradli kolegu na hotelovém pokoji - přišel o dva dny dovolené u výslechů, a nic.

0 0
možnosti
Foto

"Pomáhat a chránit" - hyeny

2 0
možnosti

Dobře, že jste tento případ zveřejnil. Možná by nebylo od věci, kdybyste se s tím obrátil na nějaký investigativní televizní pořad (Černé ovce, Infiltrace), který by zajistil mu větší publicitu a možná by přiměl Policii ČR k větší aktivitě. I když abych pravdu řekl, když někdy vidím, jak nějaký podvodník vesele obírá lidi, i když už by měl dávno sedět za mřížemi a pořád není na něj metr, mám dost pochybností o vymahatelnosti práva v ČR.

4 0
možnosti

I31v55a89n15a 45L73a23n68c53e

29. 6. 2021 12:13

Smutné, opravdu smutné, že zákon chrání hyeny...:-(:-(:-(

1 0
možnosti

Je to opravdu hnus...

Bohužel, takových, byť i menších podvodníků je hodně, a někdy kvůli nim i lidi zemřou...

hlavně, že Policie umí odehnat matky s dětmi ze zasněženého kopce v Praze, nebo zalehnout člověka co si nechce nasadit roušku...

Přeji mnoho sil jak v boji s nemocí tak i proti podvodníkům...

6 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik