Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono je to celé složitější. Rozpadají se heterosexuální i homosexuální páry, tím nemá cenu argumentovat. Stejně nechci zpochybňovat, že homosexuálové mohou adoptované dítě mít rádi. Ale dva zženštilí gayové, a takoví opravdu někteří bývají, prostě nevychovají chlapa, který se bude umět ohánět v životě. Stejně jako rodiče umělci méně pravděpodobně vychovají zručného řemeslníka. Homosexuálům prostě není přírodou dáno mít děti. Jo, ženská si to přece jen nějak zařídí, když nebude zbytí. Ale příroda nejedná fér. Narodím se bez nohy, ale chci běhat na olympiádě. Nemám hudební sluch, ale chci zpívat. No, asi to nepůjde, že...

2 1
možnosti
BG

Homosexuálům je přírodou dáno mít děti a taky je mají. :-) Lesby můžou rodit, protože to jsou ženy. Gayové můžou plodit, protože to jsou muži a jako muži mají mezi nohama stejný vercajk jako Vy. ;-)

Pokud příroda nechce, aby jedinec měl děti, učiní ho neplodným. To, že dva jedinci stejného pohlaví nemohou zplodit děti, je věc jiná.

0 0
možnosti
KH

Ti odborníci nejsou dostateční odborníci a proto se mýlí.

0 1
možnosti
JD

J58a65n 19D10o75u35š23e80k

10. 7. 2021 7:22

Většina odpůrců má jen sémantické problémy. Celé je to směšné.

1 0
možnosti
TV

T84o32m98á32š 88V51l11k

10. 7. 2021 7:19

Lež. V USA přesněji ve státu Texas se jasně soudně ukázalo, že u dětí jednopohlavních párů se objevuje psychopatie.... A jiné doprovodné problémy psychiatrické problemy.

0 0
možnosti
Foto

To by asi chtělo nějak doložit.

0 0
možnosti
Foto

manželství má jedinou podmínku: jeden muž a jedna žena. Na sexuální orientaci nezáleží, tu nikdo nikdy nezkoumal. muž a muž proto nikdy nebude manželství, to není otázka povolení. pravý úhel je prostě 90 stupňů a basta.

4 1
možnosti
BG

Srovnávat tvrdé zákony geometrie s volnými zákony a definicemi lidského uspořádání... to už chce nějakou fantazii. :-D

Tato podmínka může být, stejně jako např. v Rakousku, uvolněna.

0 0
možnosti
JP

J33o49s21e96f 59P58o25t24r

10. 7. 2021 0:14

Rozdíl mezi láskou a perverzí je velmi, velmi úzký. Člověk ztrácí sebeúctu a úctu k partnerovi až k nenávisti, odcizenosti, a ke komplexům méněcennosti. Ve stáří pak člověk nenávidí své tělo a izoluje se od okolí. A všechno co je mimo láskyplný vztah mezi mužem a ženou perverzí je, včetně onanie, pornografie, homosexuality..

Člověk prostě není náhodná inkarnace opice, je to duševní bytost. To si uvědomovali již ve starověku a celá evropská civilizace od starých Řeků je ve znamení boje proti pudovým temným stránkám lidské přirozenosti. Nástupem tzv. "sexuální revoluce" posledních cca 50 let se všechno obrátilo, to je tmářské a zpátečnické, smyslem lidského života je prožívat kdekoliv a s kýmkoliv pokud možno neomezené množství orgasmů.

Jestliže s tímto názorem nesouhlasíte jste normální pokrytci.

2 1
možnosti
BG

Nesouhlasím, nejspíš tedy jstepokrytec.

Ke svému manželovi mám úctu, respekt a nemám důvod ho ani po těch letech opouštět. Zajímalo by mě, jak dokážete, že náš vztah není láskyplný, a jak jste přišel na to, že je perverzní. Nejspíš tak soudíte podle sebe.

0 1
možnosti
TK

Pokud nevidíte důvod, proč by manželé nemohli být stejného pohlaví, pak jistě nevidíte ani důvod, proč by manželé nemohli být třeba tři, nebo čtyři.

1 0
možnosti
Foto

Ano, není vůbec žádný důvod proč by manželé nemohly být tři nebo čtyři nebo klidně i deset, když se všichni vzájemně a dobrovolně na tom shodnou.

2 0
možnosti
TS

T27i43b30o17r 27S63u89l44o

9. 7. 2021 20:44

Hezký blog, leč mnoho bylo nedopovězeno. Manželství beru jako svazek muže a ženy před Bohem či úředníkem. Zákon na něj pamatuje právy i povinnostmi. Zasahuje minimálně do práva daňového, občanského i trestního. Zde je ochrana "rodiny" patrná. Homosexuálům nejde primárně postavit se na roveň rodiny, ale mít práva (ale také povinnosti) vyplývající ze soužití dvou lidí, kteří se hodlají takto právně zavázat. Slovo rodina, dovolím si říci, že dehonestovali heterosexuální páry samy. Rozvodovost, samoživitel(ky), bitvy o majetek a děti, jejich manipulace před druhým rodičem atd. Pokud by byla přiznána možnost adopce homosexuálním párem já v tom nevidím takový problém. Adopce je úřední řehole, kterou si asi jen tak nikdo úspěšný zopakovat nechce. A rozhodně si nemyslím, že homopárem by bylo dítě nějak špatně či jednostranně vychováváno. Tito lidé se po dlouhé úvaze rozhodli někomu dát možná lepší budoucnost. A ne, homosexuála z něho nevyhovají !. Jen dané dítě dostane zázemí, lásku a přípravu do života. Že ho budou ve škole šikanovat ? Ano děti umějí být kruté, ale vůči komu? Tomu kdo má dva tatínky, nebo tomu kdo zrovna nenosí poslední módu a nemá lepší telefon. Bude lépe bráno kolektivem dítě samoživitelky se sklonem k alkoholismu a finančním problémům, nebo stejnopohlavního páru s patřičným zázemím ? Ne, peníze nejsou všechno, ale jde synergii všech vlivů a ty musí být vyvážené. Možná je doba dát tomu šanci, těm dětem se nic špatného nestane a budou určitě lépe připraveni na samostatný život než někde v ústavu. Jo, a autor je gay.

3 0
možnosti
AG

Nejde jim o stejná práva ale sobecky o pojem manželství.

Kdyby chtěli jen ta práva, stačí jednoduše upravit zákon o registrovaném partnerství a nikoho by tím nepobuřovali.

A největší problém jsou politici, kteří zákon o registrovaném partnerství prostě napsali víc než špatně a zadělali tak na dnešní společenské rozepře.

3 1
možnosti
RH

Zajímavé srovnání rozvodovosti u homo a hetero párů. Možná by bylo ale fér uvést i čísla, průměrně po kolika letech soužití se rozvádí homo a hetero páry. Pak by ta vypovídací hodnota byla více zřejmá.

0 0
možnosti
LK

L16e21o 16K45R33Á23T96K13Ý

9. 7. 2021 19:04

A ti "odborníci" to jenom zkoumají nebo v tom reálně žijí? Teorie bývá od praxe na hony vzdálená. Takže aby s tím souhlasil každý (nebo držel hubu, vyjde to nstejno), tak se vydá nějaký vědecko-expertní průzkum (nehledě na tradice a minulost). Až tu převládne jiné nábožeenství, bude to zase jinak...

0 0
možnosti
MT

Tu první větu asi nechápu. Jako že byste respektoval jen názor odborníků, kteří se stanou pro potřeby výzkumu homosexuály a vstoupí do registrovaného partnerství?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS