Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Případ je smutný. Tihle podvodníci jsou neskutečně odporní. O tom žádná. Je jich spousta co se zrovna na RSce přiživují.

Ale podobný otevřený dopis je lehce kontraproduktivní. Lepší bylo dát podnět GIBS.

0 0
možnosti

Vše další záleží na odpovědi pana prezidenta Policie ČR .

0 0
možnosti

Mám taky zkušenost se špatnou prací policie a mám za to, že takových lidí bude spousta, naše policie má ve své práci obrovské rezervy, vzhledem k tomu kolik máme policistů na počet obyvatel je její výkon tristní.

4 0
možnosti

Asi dva roky zpátky mi volala nějaká slečna ( kde vzala můj telefon, nevím) a sdělila mi, že jsem v nějaké soutěži, o které jsem v životě neslyšel, vyhrál druhou cenu, a jak musím být štastný bla bla bla. A aby mohli cosi ověřit, že potřebují čísla z mého občanského průkazu, abych ji je nadiktoval. A kecala a kecala, abych nemohl přemýšlet. Podařilo se mi ji přerušit, a řekl jsem, že jsem neskutečně štastný z té výhry, a protože jsem filantrop, tak ji tu výhru věnuji, a aby mi sdělila čísla své občanky, abych mohl napsat darovací smlouvu. Slečna začala sprostě nadávat a zavěsila.

9 0
možnosti

P81e51t71r 39B12u51r61i74a31n

12. 7. 2021 10:39

Naprostý souhlas a držím palce.

8 0
možnosti
Foto

Souhlasím s autorem, že se někde stala chyba. Pokud si je policie vědoma citlivosti kauzy, ale sama tuto "citlivost" nerespektuje, pak se chyba musela stát na její straně a šéf policie by měl interně vyšetřit, kde se stala chyba. Proto bych zvážil, jestli neposlat oznámení na GIBS.

Výhoda demokracie je v tom, že se občan může bránit (nebo aspoň snažit bránit) proti zvůli úřadů a děravosti zákonů a nemusí se spokojit s tím, že kvůli vynášení informací je nakonec z hlediska zákonů "vše v pořádku", ačkoliv spravedlnost přitom pláče.

8 0
možnosti
Foto

Šéf policie ze zákona nemá právo vstupovat do vyšetřovacích spisů. To je mimo jeho pravomoc. Zda byl porušen zákon je věcí státního zástupce, který spis dozoruje od začátku až do konce.

2 0
možnosti

Pane Kindle, vy pracujete u policie???????

0 2
možnosti
Foto

Proč, se ptáte pane Tomek.

0 0
možnosti
Foto

Pláčete dobře, ale na špatném hrobě. Genmjr. Mgr.Jan Švejdar ze zákona nesmí do vyšetřování zasahovat. Není součástí trestního řízení. To může pouze a jenom státní zástupce, který spis dozoruje. Pokud to Policie ČR odložila, tak z důvodu, že nejde o trestný čin. Státní zástupce to nezpochybnil. Dupáním nožičkami a vymáháním si, aby to bylo podle vás je marné, dětinské a marné, marné.

5 8
možnosti

To já vím, pane Kindle. Jenže tento případ již byl odložen, tedy nejedná se o živý spis, a ti policisté jsou jeho podřízení. Takže by si měl zjistit, jestli některý z nich udělal chybu, jakou chybu udělal a proč. Takže se domnívám, že, Vašimi slovy, dupu na správném hrobě.

7 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik