Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážený pane Majzlíku, obávám se, že střílíte na falešný terč.

Předestíráte ideální shromáždění, na jedné straně pouze inteligentů a moudrých lidí, používajícíh spisovné výrazy a jen ty, které neporušují (řekněme) kodex cti. Na druhé straně shromáždění tupců a zbabělců používající honosná hesla a vylévající si svou frustraci z neúspěchu ve volbách.

No, nevím, ale takto ideální shromáždění jsem nepotkal. Stejně tak, až na výjimky, jsem nepostřehl v protestech "tupců a zbabělců" (jak je označujete) napadání zvolených osob. Ale zaregistroval jsem protesty proti tomu,jak KONAJÍ ti, kteří byli ve volbách zvoleni. A nezaregistroval jsem v projevech takových shromáždění výrazy a projevy hodné pohoršených odsudků. Ani pošlapávání svobody a demokracie.

Ale každý má nějaký svůj zrak a mysl.

0 0
možnosti

Pane Macháčku, obsáhle a ve vší slušností jsem na Vaši poznámku reagoval. Okamžitě po dopsání mé odpovědi byl ale smazán (trvalo to snad 1/10 vteřiny) a jako reakce se objevil tento text:

Váš příspěvek nebyl uložen.

Redakce iDNES.cz si nepřeje, aby se váš příspěvek objevil v diskusi, protože je v rozporu s pravidly pro diskutování na tomto serveru. Děkujeme za pochopení. Identifikační číslo nepovoleného příspěvku je: 110614525. Přečtěte si Pravidla pro diskutování a tento článek.

Chápal bych to, pokud bych někomu nadával či jinak používal hrubá slova. Bohužel redakci cenzorů, kteří sledují, co a k čemu píšeme, to zarazila. Pravděpodobně proto, že to byla pravda, a možná také proto, že tito lidé již několik let neměli problém s urážením pana Babiše a jeho ANO2011, ale měli velký problém s tím, když na to kdokoliv nepříznivě reagoval. Takže nyní musím reagovat jen velmi povšechným "Nemáte pravdu, pane Macháčku, ale mně není dovoleno Vám dle pravdy odpovědět. Přeji Vám pěkný den a hodně štěstí ve všem. Zdeněk Majzlík

0 0
možnosti

J62a93n 13R92á14ž

17. 11. 2021 18:28

Dal jsem karmu!

1 0
možnosti

Naprostý souhlas.

5 1
možnosti

P91e71t24r 77B73u81r58i66a37n

17. 11. 2021 12:23

Dal jste si do názvu blogu hrdá slůvka jako inteligence...ale popravdě inteligencí vaše úvaha moc neoplývá.

Prakticky všechno údajně "dobré" limitujete jen argumentem "vždyť byli zvoleni".

Kovaný komunista ze staré komunistické rodiny a nadto registrovaný StBák nemá žádné morální právo jít položit falešnou kytku k památeční desce 17.11.1989 a to ať už byl zvolen ve volbách, či nikoliv. Je to hulvátství a bezcharakterní hnůj.

To stejné platí i o sedmilháři, který tvrdil, že za vlády komunistů pořádkové jednotky nemlátili demonstranty, ale jen je vyzývaly.

A co se týče těch Milion chvilek, tam už vyloženě lžete. Oni totiž nedemonstrovali proti tomu, že byl někdo demokraticky zvolen, ale proti něčemu úplně jinému.

Přestaňte babišovat.

4 4
možnosti

Pane Buriane, Vy jste názornou ukázkou těch mentálně nevyvinutých, kteří si své ego musí sami před sebou zvyšovat řvaním a nadáváním. Já vím, že je to pro Vás patrně velmi bolestivé, ale pokuste se občas svou hlavu použít i k myšlení. Na krku ji skutečně nemáte jen proto, aby Vám nepršelo do krku. Přeji Vám pěkný den.

1 2
možnosti

Je to tak,netřeba přidat komentářR^

4 0
možnosti

Slova demokracie a svoboda, se staly univerzálním zaklínadlem nejen ke všem protestům, ale i všem vojenským zásahům v posledních 70 letech.

;-)

5 1
možnosti

Zajímavý názor. Karma!

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS