Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Všem těm Doležalům, Zavadilům, Šťastným , etc. etc. vč. toho z houpačky, lze jen vzkázat, že dnes už mají dost informací o válečných zločinech krvavého KGBolševického psychopatatického vraha - a pokud to nebo ho stále omlouvají, krev obětí jak Ukrajinců, tak ruských vojáků padá i na jejich hlavy - jinak řečeno, ti mrtví oprávněně plijí do jejich tváří! Rv

4 0
možnosti
ZM

Napsal jste to velmi přesně, pane Fardo.

0 0
možnosti
FL

Rusové dnes nemají tak vymyté mozky, jako měli Němci. Němci jsou inteligentní, na rozdíl od Rusů, ale mají zvláštní vlastnost: Přání vůdce/vůdkyně je jim rozkazem. Dnes to vidíme např. v tom jak si ochotně zlikvidovali jadernou energetiku - nejekologičtější a nejbezpečnější zdroj energie, jenom protože to chtěla Merkelová. Podobně s tou jejich vítací politikou

0 0
možnosti
JK

U nás má SPD 10% voličů, to jsou taky ti stejní lidi.

4 0
možnosti
IB

Taky jsem si vždycky říkala, jak je možné, že se dostal k moci Hitler a měla za to, že je to v Němcích. Ale ono to není v Němcích, ono je to v nás všech. Není potřeba chodit pro příklad daleko, stačí pár měsíců zpět v době kovidové. Stačilo označit neočkovanou menšinu za viníky a velká část národa by s chutí poslala "antivaxery" do lágrů. I zde mezi diskutujícími je dost takových. Stačilo k tomu tak málo - rozdělit společnost, z kritických hlasů udělat dezinformátory, potlačit nezávislost medií a stále masírovat kovidem a cenzurovat. Cenzura se vždycky hodí, to moc dobře věděli Němci, komunisti a naše vláda tomu teď dochází na chuť.

1 3
možnosti
JL

Tak snad si to Putin přečte. (To je žert, samozřejmě to k němu nedorazí.) Ale ulevil jste si....Putin má a bude mít dlouho zcela jiné starosti. Co se týče zvěrstev, jež lidi konají, mám na to teorii. Dělali je totiž vždycky - homo sapiens má krutost v genech, stačí se mrknout do etnografie, jak se třeba mučí tyhle přírodní duše nepřátele, jak obdivují bolest, příp. že lidé vždy a všude prováděli lidské oběti a kanibalismus patří k homo jako dekl na záchodovou mísu....Věřím tak trochu v reinkarnaci a mám teorii, že čím více zvířecích duší se sem inkarnuje, tím více zla budeme pozorovat.

1 0
možnosti
JM

J38a65n 58M19a78r97e75k

28. 2. 2022 16:51

Chápu to tak, pane Libenský, že to co dělá Putin je vpořádku, máme to přece všichni v genech. Tudíž Putin za tu Ukrajine nemůže, i on to má

v genech, jako my všichni. Trochu zvrácené myšlenky. Věříte 'tak trochu' v reinkarnaci. Doufám, že až se reinkarnujete třeba myš, vás to pustí.

1 0
možnosti
Foto

Lze s autorem souhlasit, nad jeho ,,prozřením" se pak i lehce pousmát. REMINISCENCE AŽ TAK NEMUSÍM, PŘESTO SI DOVOLÍM PŘIPOMENOUT SLOVA Gorbyho PŘI JEHO JEDNÁNÍ s REAGANEM v Ženevě. ,,My, které osud a život postavil do čela nejsilnějších mocností, si musíme uvědomit, že ..." A tak se ,,cosi" změnilo, ač Gorbyho to následně i smetlo.

1 0
možnosti
ZM

To Prozření je tam samozřejmě nadneseně, a mělo vyjádřit krach mého přesvědčení, že válka v Jugoslávii byla to poslední. Teď jsme tak blízko 3. světové válce, jako ještě nikdy, a jak jsem si myslel, že nikdy nebudeme. Gorbačev byl rozumný člověk, který nechtěl mít nic společného se svými předchůdci, a který byl přesvědčený o tom, že peníze vrážené do zbrojení se dají využít lépe. Bohužel byl sám a ostatních komunistů, pro které Alexandr Iljič Uljanov a Jozif Vissarionovič Džugašvili byli bohové, bylo moc. Neměl šanci.

0 0
možnosti
VV

R^Vysvetleni je n jedne strane logicke a jednoduche. Stejne jako nacisticke Nemecko, tak komunisticke a putinovske Rusko verejnymi sdelovacimi prostredky sirili ci siri jen svoji zvrhlou propagandu. Vcera jsem videl rozhovory reporteru s moskvany. Ti mladi, kteri maji jeste internet vsichni tu valku protiUkrajine bez obav odsuzovali. Ti 60+ odkazani jen media mluvili o ocistne akci a zachrane Ukrajiny pred fasisty, nacisty a banderovci.

Co ovsem nepochopim, ze cesti obcane zde diskutujici kteri maji svobodny pristup k informacim, se zde vyjadruji jako ti rusti seniori.

Vsak se zde jiste za chvili take objevi.

8 0
možnosti
PV

P97a88v55e28l 15V36é19b44r

28. 2. 2022 12:37

Inu, ta pátá kolona se nevypařila a zůstala tady.

2 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik