Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Všichni jsme připosjaní z grázla! Máme strach! Ale vítězí jen odvážní! Volodymyr Zelenskyj je odvážný člověk! Protože věří v Boha!

:-)

1 1
možnosti

Oni i příslušníci ISIL věří ve svého Boha.

;-D

1 1
možnosti
Foto

Dnes ráno jsem na Seznamu četl zprávu, že za čtrnáct dní bojů se eviduje kolem 500 mrtvých a cca 1000 zraněných. Ukrajinská vláda sice jen u ruských vojáků uváděla asi 10 000 padlých, ale ukrajinských obětí mělo být výrazně méně. Kdyby jakákoliv armáda s nasazením techniky jako ta ruská měla za primární cíl civilisty, obětí by muselo být na statisíce.

0 1
možnosti
Foto

Možná není primární, ale sekundární je.

3 0
možnosti

Krvavý diktátor Putin se nezastaví, dojde až tam, kde bude zastaven. Němcům to asi dojde až budou Putinovci v Berlíně.

Zastavme toho šílence hned, už nyní je pozdě.

Sláva Ukrajině [UA][UA][UA]

7 0
možnosti

Nikdo nechce jadernou válku. Tak proto.

0 4
možnosti

Na co vám bude tenhle výrok, až vás přijdou k vám domů picnout putinovi vojáci? To se picněte rovnou, na co zbytečně čekat.

4 0
možnosti

Právě poslouchám Lavrova - mluví o "ukrajinské krizi" a na porodnice se střílelo, protože tam byl ultraradikální prapor Azov. - Takže tak. Rusko chce, aby Ukrajina kapitulovala a demilitarizovala. Ukrajina: Nikdy se nevzdáme....

2 1
možnosti

R^

Filmové záběry dávají Lavrovovi za pravdu !

0 3
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik