Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J88i50r70i 29P22i32l73n62y

15. 3. 2022 11:19

Vítejte v realitě. Domněnka, že nás v případě napadení někdo ze Západu přijde zachránit je hodně naivní. Ve svých letech už byste měl mít zažité historické zkušenosti s takovouto pomocí. Když se to tomu vyspělému demokratickému západu, ke kterému pořád chceme patřit, nebude hodit, tak nás nechá utopit bez mrknutí oka. Nic se na tom za poslední desetiletí nezměnilo.

0 0
možnosti

Kdyby fiktivního souseda přepadl někdo z jeho rodiny, s kým strávil třeba tři čtvrtiny života a má s ním spoustu společných příbuzných, bylo by to asi mnohem komplikovanější rozhodování. Proto nemůže být zatím ani bezletová zóna, ani NATO.

0 0
možnosti

Pokud se domníváte, pane Šestáku, že v takovém případě, jak jste jej popsal, je lepší agresory nechat přepadení dokončit, ženu a dceru nechat znásilnit a otce rodiny nechat zabít, pak by se všichni okolo Vás měli zamyslet nad zvráceností Vašeho uvažování.

0 0
možnosti
Foto

Ukrajina to nevzdá, ale musí stále cítit podporu západních zemí.

Zajímavý rozbor o vyjednávání a jeho následcích najdete zde:

https://www.youtube.com/watch?v=vmBAKURj8q8&ab_channel=OmTV

2 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik