Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen malou informaci pro Vás, pane autore - podle kodexu blogera nesmí být nadpis vyvedený celý ve velikých písmenech. Divím se, že Vám ho ještě nestáhli a nepožadovali po vás nápravu...

0 0
možnosti
ZM

Máte pravdu, pane Kroupo. Došlo k tomu nedopatřením, kdy jsem si ten článek připravoval zvlášť, a tam jsem zvyklý nadpisy dělat velkými písmeny. Za to se omlouvám. Na druhé straně se dost divím, že takové, dle mne, maličkosti si všimnete, ale k obsahu nenapíšete nic. Zvláštní.

0 0
možnosti
Foto

Pokud nezveřejňíte příspěvek diskutujícího, na který jste vulgárně reagoval, nebo jin vulgární, které smazány nebyly, pak je to z vaší strany jednostranné tvrzení bez možnosti porozumět vašemu rozhořčení.

Pokud vím, tak Babiš řekl, že nedělá předvolební kampaň, ale že objíždí své voliče.

A v neposlední řadě, vy jste už ztracený.

2 0
možnosti
ZM

Pane Buriane. Ať by pan Babiš dělal jakoukoliv kampaň, tak jejím účelem je zúčastnit se diskuse s voliči i odpůrci, a v ní odpovídat na položené otázky. To je normální a prospěšné pro obě strany. Pokud ale takové diskusní fórum napadnou zfanatizované hordy ubožáků, kterým nejde o nic jiného, než takové diskusi zabránit, pak to normální v demokracii není. A pokud se této rozbiječské činnosti účastní i novináři svými manipulační, jak jsem je popsal, tak to již naplno zavání prosazování diktátu, jak to dělali Musoliniho fašisté, Hitlerovi nacisté, nebo Gottwaldovi komunisté. Jestli toto Vám vyhovuje a chcete to hájit, pak ztracený jste Vy, ne já.

1 0
možnosti
Foto

J79o12s42e62f 17B98á64r68t20a

25. 8. 2022 20:45

O Zemanovi můžete napsat co chcete a nesmažou vás. Napíšete něco o Pekarové a vyjádří se k tomu i Koudelka.

Tento blog tu opravdu chyběl, ale je to jako házet perly....

2 3
možnosti
MZ

Máte samozřejmě pravdu. Ale tady to schytáte. Jen cenzura na Seznamu by vydala na samostatný rozbor. To je síla jak tam blokují nepohodlné názory.

2 3
možnosti
JK

Pokud vám smazali příspěvek za to, že jiného označujete za primitivního hlupáka, bylo to zcela správné. To byla z vaší strany sprostá urážka. Ohánět se tím, že jiné příspěvky (podle vás asi stejně vulgární a horší) byly v diskusi ponechány, je mimo. Nelze omlouvat vlastní přestupky tím, že jiným prošly.

Co je to novinářská obec?

2 0
možnosti
MZ

Ale cenzor by měl měřit všem stejným metrem. Nebo jedni urážet můžou a jiní ne?

0 0
možnosti
PN

P15e18t94r 22N12e27d50v90ě95d

25. 8. 2022 20:26

Hmm, tohle budou místní vosy těžce kousat. Pokud tedy nečtou jediné objektivní zprávy na Fórum24

0 4
možnosti
Foto

Babiš. Kobliha. Amen.

3 1
možnosti
JD

;-D;-D;-D;-D;-D

Nic jiného nebylo možné čekat.Rv

2 0
možnosti
PJ

dovolím si vás citovat:

Mně je 76 let. Velmi dobře si pamatuji dezinformační metody a manipulace novinářů z doby rudé totality. A z vyprávění mých rodičů a dalších starších blízkých vím, že naprosto stejně se chovali i novináři a další manipulátoři s veřejným míněním z doby

Zdroj: https://majzlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=791069

myslíte si , že dnes je to jinak? Proč si asi nemajitel skoupil největší část mediálního trhu? Z kdysi kvalitního Idnesu vytvořil bulvár alá Blesk a bohužel nejen to, použivá média ke svému prospěchu.

Jste se prostě trochu střelil do vlastní nohy.

7 1
možnosti
JD

Ale že tady v tom bulváru alá blesk působíte?

O střílení do vlastní nohy raději nebudu nic psát.RvRvRv

1 2
možnosti
JK

J24a60n 55K23a95r88a82s28e52k

25. 8. 2022 18:39

[...] Demokracie nespočívá v tupém řevu zfanatizovaných davů, násilí, manipulací s fakty, tendenčností a umlčování. Demokracie, to je diskuse, na jejímž konci z této diskuse vychází pro další dobu platný názor, nebo pro další dobu vítěz voleb. [...]

Bohuzel tak jednoduche to neni.

Jako uvod do problematiky navrhuji Chomskeho a jeho teorie o zuzeni diskuzniho prostoru v demokracii.

Existuje i rada dalsich vedeckych prispevku, ktere dokazuji, ze ta naivni predstava o te diskuzi v demokracii vubec nefunguje.

Vse co pisete je takove lidsky pochopitelne a a az detsky naivni a uz vubec to neznamena, ze jste nejaky nedouk nebo nekdo, kteremu to nemysli. Vubec ne. Jste proste jen obycejny obcan, ktery nemuze mit prehled o oborech socialni komunikace, psychologie, polotologii a delsich.

0 0
možnosti
JK

Tak po tomto článku snad už KDU VE sněmovně neuvidíme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,00
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik