Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hezká zkušenost s Babišem. Jsem si jist, že takhle vstřícně by se nechoval žádný z našich státníků, co jsme doposud od 1945 měli.

2 0
možnosti
Foto

Ok, děláte to vše kvůli dceři. To není k nepochopení. Ale nastavuje to určitá morální dilemata ...

Například srovnáváte svobodná média s nacistickou propagandou. Klidně by se Vám mohlo tedy stát, že Vám někdo ve stejném duchu vyčte, že pro záchranu vlastní dcery velebíte člověka odpovědného za desetitisíce mrtvých při nedávné pandemii koronaviru...

Takže se nabízí třeba etická otázka, na smrti kolika desítek tisíc cizích lidí by se kdokoliv byl ochoten podílen, aby zachránil vlastní dítě?

0 0
možnosti
Foto

:-/SVOBODNÁ MEDIA? A v jakém smyslu. Ta, která ,,vysvětlují" lidem, co si mají myslet?Pročpak, a nejen mně, to připomíná ptydepe, praktikované kom?:-(

2 0
možnosti

Ja vas chapu, ze vam nabehne zilka, kdykoliv uvidite PP. Ja to mam stejny s AB ;-D. Tak se mejte hezky, hlavne v sobotu vecer R^

0 0
možnosti
Foto

Znal jsem paní v pokročilém věku, která vyprávěla, jak si za protektorátu (česky mluvila dost špatně) byla stěžovat na úřadě na chování nějaké sousedky, která jí údajně dávala najevo nevolí pro její národnost. Na úřadě jí vyhověli k její plné spokojenosti. Uplynulo mnoho let a měla problém s byťákem, který dlouho odkládal opravu nějakého odpadního potrubí. Rozhodla se navštívit tu samou budovu, kde byla naposledy za Hitlera. Časy se změnili, ale soudruh ji posadil do toho samého křesla, do něhož ji před lety usadil německý úředník. Moc si pochvalovala, jak jí šéf OV KSČ pomohl a nedala na něho dopustit.

Škoda, že nám nemůžete sdělit, jak je spokojen A. B. junior s tím, že se ho vlastní otec pokusil vymáchat u soudu, přestože věděl, jak to s tím podpisem na převodu akcií bylo (shledal soudce Šott).

2 4
možnosti

Jen jestli to náhodou nebylo tak, že se junior pokusil vymáchat otce.

3 0
možnosti
Foto

:-)To jste si pane autore dovolil dost. Jen čekám, kdy se někdo zeptá, kolik Vám platí Agf., resp nějaký nemajitel. Já tím tázajícím ovšem nebudu;-)

4 0
možnosti

Pane Majzlíku, v diskuzi Vám to ti LEPŠÍ přijdou vysvětlit.

Za mě R^!!

6 0
možnosti
Foto

To musela být obrovská MYSLIVNA, která dokázala tolik lidí naprogramovat, aby pořád opakovali, že nějací lidé jsou lepší nebo že nějaký názor je ten jediný správný nebo že nějaká pravda je ta jediná správná. Stále nevím, kdo Vás přesvědčil, že máte využít každé příležitosti k tomuhle nejapnému fňukání nad sebou samými, utlačovanými a vlastně ponižovanými sami sebou. Jako byste Vy, takto ukňouraní, hlásali do světa, že jste se stali cizí vinou blbými k politování.

1 3
možnosti

V roce 2013 získalo ANO2011 druhý nejvyšší počet hlasů a spolu s KDU-ČSL se stalo součástí vlády, vedenou ODS.

Zdroj: https://majzlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=797245 Vedenou ČSSD.:-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS