Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vážně si myslíte, že těch několik Pirátů v parlamentu má sílu legalizovat trávu navzdory ODS a právě KDU? A vážně si myslíte, že až ANO příští volby vyhraje, tak trávu legalizuje?

2 2
možnosti
ZM

Ano, pane Boháčku, těch pár Pirátů v Parlamentu na to má sílu dostatečnou. Jsou totiž jazýčkem na vahách. Jenže, jak mi bylo jimi řečeno, likvidace pana Babiše má přednost. Víte, pane Boháčku, to již až příliš zavání žebříčkem hodnot komunistů a před nimi nacistů. Přeji pěkný den.

3 0
možnosti
JK

Článek jen potvrzuje u lidovců kam vítr tam plášť.

7 2
možnosti
DR

Trapné vytahování hodně starého špinavého prádla.

6 10
možnosti
Foto

J23o44s50e19f 83B15á95r23t42a

15. 2. 2024 13:45

Jako s Babišem, kolik roků ho už obviňují?

8 5
možnosti
Foto

Pane autore. Máme demokracii, a tak lze vyjádřit leccos, a mnoha způsoby. Což platí i o politicích. Taková je realita. A tak stále platilo, i platí i to, co vyjádřil blahé paměti přímo na kameru i K.Sch. : ,,Názory rtozdělují, koryta spojují".

8 1
možnosti
VF

Nejsem volič "pirátů", ale mám zato, že stále bojují za legalizaci konopí. (Mohu se ale mýlit.)

3 2
možnosti
Foto

taky myslím že jo

1 1
možnosti
Foto

Chtít od politiků jakékoliv strany aby plnili co slíbí se mi zdá poněkud naivní. Celkem snadno se u nich dají vypozorovat dvě polohy. První je předvolební, kdy slibujou a pak povolební, kdy co naslibovali neplní.

9 1
možnosti
Foto

,,Sliby se slibují, blázni se radují". A kdo jim uvěří, skončí kdes v zádveří

3 2
možnosti
VF

Odkazy na možnost si poslechnout citované pány by nebyly?

1 2
možnosti

Ubohý Majzlíku!

Nesete si komunistickou zahořklost na svém jazyku! Slovo "soudruhu" užíváte jen k urážení druhých politiků, kteří s Vaší adorací Vašeho guru nesouhlasí. Jste starý a nejste schopen hlubokého zhodnocení aktuální politiky. To Vám neberu! Také jsem starý!

Mrzí mne, že slovenského estébáka Bureše, ani ostatní demokratické politiky nevnímáte v lásce a pravdě realisticky.

Mnozí stoupenci opozičních stran mi denně posílají desítky lživých mailů naplněných narativem ruské hybridní války, obsahující falešné alternativní myšlení plné nenávisti, závisti a lží. To nemá budoucnost! Doufám!

Já chci dál pokračovat bez totality v liberální demokracii, občanských svobodách a právním státu! A věřím, že takových je mezi námi většina, i když to zatím vypadá, že autoritářské režimy směřující k nové totalitě jsou u nás na postupu!

Bůh Vám žehnej!

13 18
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik