Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Svět se zbláznil, zastavte, chci vystoupit :-). :-):-P;-)

0 0
možnosti

Ja samozrejme preji jako vsichni, aby Vase dcera mela v ramci moznosti co nejmene bolesti a co nejsnesitelnejsi prubeh nemoci, kdyz uz tuto nemoc nelze vylecit. V nadavani na vladu I zakony se shodne snad 99% obyvatel. Mne jen nesedi jedna vec, kterou Vam moc neverim. A to, ze Vase dcera po 5 jointech za den!!! neni "mimo"... nezlobte se na me, ale je to jako tvrdit, ze vypije litr slivovice a vubec ji to neovlivni... jak mi tuto zahadu vysvetlite?

0 2
možnosti

J73a72r75a 81R85a25n42k

6. 5. 2013 20:58

jeho dcera ovsem neni na ulici, ale doma, nemusi ten joint vykourit jsou i jine metody  apokud bali i listy (rostlina se da spotrebovat cela), tak ucinek neni tak silny, zjistete si o tom vse, nez napisete dalsi prispevek, pani Palova:-/

0 0
možnosti

P98e32t33r 27T76ů22m81a

5. 5. 2013 10:51

To je aspon blog, ma hlavu i patu, silny obsah i téma.

Hezky napsaný, bez silné ironie az arogance, jako tomu byva u blogu pana Matejky.

Karmu osobne nedavam, ale tady udelam rad vyjimku, i kdyz to autorovi prd pomuze.

Sam mam maminku tezce nemocnou, krom jinych vaznych nemoci ji navstivil i pan Parkinson, na tuto nemoc pry take tato rostlina pomaha.

Doufám, ze prezident bude tady rozumny a v pripade, ze tohoto pana snad nekdo odsoudi, tak v tomto pripade udeli milost, protoze tady je 100% duvod ji udelit.

3 0
možnosti

Preju hodne stesti a hlavne at Vam to fizlove nesklidej jako panu Dvorakovi...

Jak uz tu psal pan Michal, zitra je Million Marihuana March tak vsichni prijdte at je nas videt, slyset a taky citit! :)

5 2
možnosti

Doporučuji pro dceru pořídit vaporizer , je to velice šetrný způsob "aplikace" jelikož nedochází k pálení materiálu ale pouze k odpařování účinných látek , čímž se jich ani tolik nezničí žehem , takže z rostliny vytěžíte maximum a maximalně zdravě. Pozor ale při pořizování vaporizéru , je potřeba najít si nějaký kvalitní , osobně doporučuji značky Arizer nebo dražší Volcano , ať se daří !

4 0
možnosti

J61a77r27a 36R63a67n20k

6. 5. 2013 20:59

To jsem uz navrhovala pred nekolika dny, i linky na net, kde koupit:-)

0 0
možnosti

Karma pro vás pane, přeji vše nejlepší vám i vaší rodině a sympatizantům.

6 0
možnosti

Prezidentský systém a pak si zvolit prezidenta, který pěstování povolí. Parlamentem to nikdy neprojde. :-)

2 2
možnosti

a myslíte, že ten prezidentskej systém by tím parlamentem prošel?

1 0
možnosti

Dávám karmu a držím palce, ať se daří nejen v pěstování, ale hlavně ať rostlinka stále pomáhá co nejvíc.

V tom, že nám vládne "elita" neschopných a všehoschopných, se samozřejmě shodnem. Odpovím Vám i na to, proč tabák a alkohol není problém - jsou z něj velké prachy, které z mariány na zahrádce mocní nemají.

Jen mi ve Vašem článku chybí jedna věc - jak konkrétně můžu já a snad i ostatní pomoci? Poraďte - podepsat nějakou petici, někam napsat, ....???

10 0
možnosti
Foto

zitra je demonstrace v za legalizaci marihuany v Praze, "Million marihuana march" muzete se zucastnit, jestli chcete vyjadrit svou podporu. Pripadne hlasovat pro uplnou dekriminalizaci, jestlize nam nekdy takovou moznost, vseho-pani Kosmiru, daji

1 0
možnosti
Foto

Politiky je třeba zrušit. Nefungují pro své voliče, ale pro ty co je neskutečně bohatě lobují- hazard, energie, farmaceutické firmy, tabáková a alkoholická lobby......

8 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,00
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik