Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobrý den, pane Majzlíku, vaše příspěvky jsou velmi naléhavé a tak přemýšlím, jak pomoci. V té konkrétní věci byste potřeboval řádné nové oplocení včetně zastřešení např. kari sítěmi. Možná by nebylo od věci spočítat náklady na takové oplocení a zde to uvést vč. konta, na které vám i já ráda zašlu příspěvek

0 0
možnosti
Foto

Bohužel společnost tyto dnešní zrůdy vyznává jako celebrity.

0 0
možnosti

Já měl podstoupit asi před 8 let oboustrannou operaci obou kolen . Artroza III.stupně. Mazání mastí z konopí cca 1 x týdně odstranilo potíže,bolesti a snad i léčí.

Jse použít na vše. Křečové žíly, pohmožděniny,kousání hmyzu - prostě na vše.

soused si pšstoval ve skleníku u domu cca 3 ks této =žasné rostliny. zloději přelezli plot a průběžně mu zahradu sklízeli. Jde o manýelé na 80 let. A tak dočlo i na veškeré konopí. Hrůza - jaké jsou lidé svině. víme kdo to udělal - cestička z listí byla až k domu - ubytovně. Ale ani policii nemůžeme nic hlásit.Ta je bezradná i když chápe. Všichni znají kladné účinky, jen ti odpovědní ne. Asi to nikdo nepotřebuje.

1 0
možnosti
Foto

Pár rostlinek si podle nějakého vzorce, který budete znát jen vy, otravte tak, aby se z toho zloděj přinejmenším podělal.

4 0
možnosti

Problém je, Františku, že on to může někomu dalšímu dát či prodat, a odnese to nevinný. Vše je tady špatně.

0 0
možnosti

Až mě mrazí z té bezmoci...přeji Vám i Vaší dceři více úspěchů.

6 0
možnosti
Foto

Karma. A držím Vám a vaší dceři moc palce! A kdyby náhodou došlo k situaci, že vaše počínání začne stíhat policie, dejte vědět, rád pomohu všemi dostupnými prostředky. R^

3 0
možnosti
Foto

Trochu zvláštní srovnání, ale souhlasím - tyhle zákazy "pro naše dobro", nemožnost dostat se k účinné přírodní medicíně a to čistě z ideologických důvodů, je to hnus, a to srovnání není úplně od věci. Zda mě moje ideologie vede k tomu sebrat člověku jídlo a nechat ho umřít hladem (Stalin) nebo sebrat mu jeho léky a nechat ho umřít na jeho nemoc (policie), není až tak velký rozdíl.

A stejně tak, když nějaký hulič nebo dealer "sklidí" to, co nezasel. Obzvlášť pokud ho příběh a fotka nechají úplně chladným. Žel je ale dnešní společnost obecně dost bezohledná. Někteří mluví o solidaritě a utopii, ale jen si lžou do vlastní kapsy.

5 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,00
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik