Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Ano máte pravdu, přišla nová metoda jak odmítnout legalizaci konopí či jen diskusi o ní. Prý když budeme dělat že nic legálního kolem toho není (výstavy, předváděčky či přednášky) tak stačí občas informovat jak hrdinná policie zas provedla razii. Jen už častokrát nechají média zaniknout zda šlo o obří průmyslovou, nebo jen pro osobní potřeby rodinu a známé.

Neznalé lze šokovat že někdo pěstovat 20-30 kytek, ale ono to mohly být prcky a ne obří kusy 1-3 m vysoké, takže žádný ohromující výnos. Nebo když má někdo půl kila sušiny tak už je to boss kolumbijského formátu, ale ve skutečnosti je to asi tak na pět kilových kyblíčků poctivého mazání, takže to může být jen pro rodinu, ono když si mažete všechny bolavé klouby i páteř nebo celotělový exém tak to mizí rychle, neřkuli když je v rodině nemocných více.

Toto vše je možno zjistit i bez pěstování a já si myslím, že je dobré být připraven pro případ nějaké nemoci v rodině a mít znalosti sám.

Ono to totiž těch 14 lékařů zabývající se preskripcí konopí na celou republice nevytrhne.

viz:

Státní agentura pro konopí pro léčebné použití

http://www.sakl.cz/pacienti/seznam-predepisujicich-lekaru

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,00
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik