Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Vážený pane, je technicky nemožné, abych vaši petici vlastnoručně podepsal, činím tak aspoň takto.

A dodávám:

U nás je zakázáno pěstovat konopí. Ale je dovoleno ho dovážet ze zahraničí. Za kolikanásobnou cenu? V důsledku toho je třeba dodat, že konopí jako lék je naprosto neúčinné prostě proto, že je běžnému pacientovi finančně nedostupné.

1 0
možnosti
ZM

Vážený pane Brindo. Ono u nás není zakázané pěstovat léčebné konopí. A také zde pěstováno je. Jenže SÚKL dělá co jen může, aby to takové firmě zhnusil, a aby taková firma s tím co nejdříve skončila. Na příklad tím, že vypěstované konopí z naprosto nesmyslných důvodů nepřevezme, nebo že učiní zakázku na tak minimální množství, že na tom musí každá firma prodělat. Víte, tady se lidem předestírá, že šmejdi jsou jen ti, kteří provádějí prodejní akce pro seniory, a pak jim tam vnutí šíleně předražené a podvodné zboží. Jenže to není pravda. Ti největší šmejdi sedí na ministerstvech a v čele různých státních podniků, typu SÚKL, VZP atd. A těm se jedná jen a jen o prachy, které tečou na jejich konta. Staří a nemocní lidé jsou pro ně pouze prostředek, jak se k těm penězům dostat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,00
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik