Diskuse

Konopí a péče řádného hospodáře.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sleduji Váš boj s hlubokými sympatiemi. Je možno vás podpořit ještě nějak účinněji, než jenom tady v diskuzi?

1 0
možnosti
ZM

Zatím bych Vás poprosil snad jen o to, abyste na ten náš případ, a tím i na stejné případy skutečně nemalého počtu dalších lidí, upozorňoval. Třeba tím, že je na te můj blog navedete. Nevím, jak dopadne soud u Správního soudu. Pokud i tam narazíme na otrlé soudce, tak možná budu muset přes nějakou organizaci vyhlásit sbírku na pokračování u Ústavního, a možná u mezinárodního soudu pro lidská práva. Pak bych byl vděčný za každou korunu. Chtít ale nějakou finanční podporu teď by ode mne bylo nefér. Díky a mějte se.

0 0
možnosti
SB

S tím léčebným konopím je to v našem státě opravdu tragédie. A tady se nebojím napsat, že je to pořádná neschopnost naší vlády pod vedením ČSSD, včele s panem Sobotkou. Každý Vietnamec umí odborně vypěstovat kvalitní konopí a je tady i organizace zastupující vietnamskou komunitu. To není možné oficiálně přes tuto organizaci vybudovat lékařskou výrobnu kvalitního a laciného konopí, které by se dodávalo do lékáren a samozřejmě pro těžce nemocné pacienty předepisovalo plně za úhradu ?

3 0
možnosti
ZM

Máte naprosto pravdu, pane Buriane. Když pěstuji pro Martinu konopí na celý rok a použiji k tomu semínka ze Španělska, která jsou rozdávána jen za poštovné, tak mne to stojí do 1.000 Kč. Pokud to pěstuji ze speciálních semínek, kde je obsah THC a CBD přesně pro ni, tak mne to stojí něco málo přes 6.000 Kč. Znovu říkám, že je to pro ni na celý rok. Když ho budu kupovat z lékárny, a je to konopí dovezené z Holandska, tak by mne to na ten rok stálo 840.000 Kč. Co myslíte, pro koho to konopí SÚKL určil? Pro invalidní důchodce? To by si z důchodu nemohl dovolit ani president.

3 0
možnosti