Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máte karmu a můj hlas. A pokud budete potřebovat, tak i podpis.

2 0
možnosti
ZM

díky pane Macháčku. Cením si toho.

0 0
možnosti
VB

Údajně léčivé účinky konopí bych nepřeceňovala, neodpovídá to tak zcela zahraničním studiím, spíše tu mj. působí přechodné utlumení nepříjemných pocitů. Pokud lékaři předepisují (chemické) přípravky a nezkoumají jejich dopad na pacienta, nehledají jinou, vhodnější alternativu, pak jde o non lege artis léčbu (o poškozování pacienta chybnou léčbou). Konopí by se hlavně nemělo pěstovat mimo státní kontrolu, např. načerno v bytech, protože občané mají mít i právo nebýt pod jeho účinky nedobrovolně.

0 3
možnosti
ZM

Nemáte pravdu, paní Bošková. Já osobně znám několik pacientů ze Spojených států, Kterm lékaři doporučili urovnat své rodinné záležitost, protzože jim dle nich zůstává max. půl roku života, kteří ale po léčbě konopí m žijí dál. Stejně tak znám lidi z Kanady, u kterých to bylo totéž. Od profesora Hanuše pak znám situaci v Izraeli a tamních úspěších u pacientů, kteří také byli již svými lékaři odepsáni. U mé dcery se samozřejmě jedná o léčení symptomů její nemoci. Opět ale konopí pomáhá tam, kde syntetika naprosto selhala.

1 0
možnosti
Foto

Je třeba pochopit, že tudy cesta nevede. Pro privilegované jsme jen lidským dobytkem se kterým si mohou dělat prakticky co chtějí.

Snažte se své aktivity a potřeby uspokojovat bez ohledu na to, zda to je povoleno, nebo zakázáno. Nic jiného Vám totiž nezbývá.

1 0
možnosti
AL

"Znám lidi, kterým pomůže pití domácí slivovice jako léku. Proto požaduji, aby každý měl právo si doma ve sklepě pro svou potřebu zřídit palírnu." Vím, že to kulhá, ale je to podobná argumentace. Kdo zaručí, že to nebude zneužíváno...

2 11
možnosti
JM

Však si doma palte. Pokud to nebudete prodávat a nebudete pálit druhým, tak je to přestupek. Za konopí je soud

3 0
možnosti
OP

Obávám se, pane Majzlíku, že premiérovy problémy jsou tak obludné, že paní Benešová se plně soustředí pouze na jeho podporu. Jako vždy vám ale držím palce

6 4
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik