Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na soukromé pěstování konopí můžeme mít různé názory, ale pravda je, že dosud to nebylo u nás ani na Slovensku zákonem povoleno. Spousta lidí si i tak pár rostlinek vypěstuje na balkóně, nebo ve skleníku, ale vždy tak, aby s tím nebyli moc na očích. Jestli je někdo takový trouba a vysadí si konopí do vinohradu, kde to může kdekdo vidět, je to jeho hloupost. Jiná věc je, že by mělo být trestně výrazně odlišeno, zda někdo pěstuje konopí ve velkém na kšeft, a nebo když si vysadí pár rostlinek pro svou potřebu.

0 0
možnosti
Foto

Je jedno, zda je to zákonem zakázáno. Tihle pěstitelé nikomu neškodí a proto je nelegitimní je za to trestat i když zákon. Mrzké zákony je správné ignorovat.

0 0
možnosti
Foto

Politici udělují milosti jen když jim to nějak pomůže, nebo pokud jsou to známí, nebo známí jejich známých. Spravedlnost, nebo soucit v tom nikdy nehledejte.

0 0
možnosti
JF

Pane Mejzlíku dobrý den, nevědomost, jak bylo kýmsi moudrým praveno, hříchu nečiní - takže včera jste konal/psal v dobré víře, tudíž je již Vám odpuštěno - a i nadále Vám ve Vašich aktivitách držím palce! :-)

1 0
možnosti
JF

Frapantní omyl, kaji se - pane Majzlíku ... ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,00
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik