Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Připadáte mi jako volič ANO, a zrejmě se chcete vyrovnat AB v tom, jak špinit čestné lidi.

Je to jen půl pravdy. Když se o tom dověděli občané, začali přispívat a včera okolo jedenácté už měl domov na účtu 814 000 Kč.

Můžete dohledat na: https://www.novinky.cz/clanek/domaci-domov-pro-seniory-vratil-agrofertu-dar-nechce-byt-soucasti-babisovy-kampane-40420854 .

Takže pan ředitel Prchal svým klientům neuškodil.

Stojí Vám to zato? Podívejte se do zrcadla. Můžete se podívat sám sobě do očí bez toho, že by vám bylo na ...

8 6
možnosti
VF

Rozdělujete národ na voliče ANO a čestné lidi.

5 0
možnosti
Foto

J55a26n 90S42v26a58t51e53k

25. 1. 2023 14:32

V zásadě s vámi souhlasím, nicméně v každém dobrém skutku bývá skryt malý ďáblík.

A kde je ten ďáblík v tomto případě?

V tom, že pan Babiš pochopitelně využívá daru jím zřízené charitativní organizace pro své politické zájmy. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby prosazením jeho politických zájmů nedocházelo zejména k prosazování zájmů jeho obchodních společností, jichž je údajně nemajitelem.

Ani to by vlastně nebylo chyba, nicméně když pan Babiš útočí na inflaci a s tím spojené problémy malých firem se získáváním úvěrů (v korunách) a současně se holedbá, že jeho firmy (které nevlastní) mají úvěry v eurech, je něco špatného.

A co je na tom špatného? Totiž to, že jeho firmy mohou lehce fungovat ve svém účetnictví v eurech, zatímco pro malé firmy to možná není tak aktuální (zejména pro ty, které neobchodují se zeměmi EU). Kdyby to myslel se všemi dobře, mohl něco udělat v době své "úspěšné vlády" pro přijetí eura (došlo by ke srovnání podmínek pro velké i malé firmy), jenže to on ne - malým firmám tedy spolunaordinoval financování úvěru v korunách...

A tak je to u něj se vším - za bohulibým zájmem o lidi je skryt především zájem o své firmy...

Takže prostě občas některý příjemce jeho darů nechce být spojován s jeho politickou kampaní...

Kdyby nezdůrazňoval ve své kampani svou podporu a dary, možná by nedošlo k vrácení daru.

4 0
možnosti
Foto

A nenapadlo Vás ani na chvilku, že když většina mediálních výstupů je v neprospěch Babiše, tak je to ne proto, že by se vracela dávná doba, ale proto, že zkrátka popisují FAKTA? :)

6 8
možnosti
Foto

A co maji delat politicke nazory zamestnancu zdravotnickych a socialnich ustavu s penezi urcenymi pro PACIENTY? Reditel je primarne povinen postupovat v zajmu pacientu a ne politiku. Co je tezce nemocnym detem a jejich rodicum po tom, jake ma zrovna reditel nazory na politiky? Z dotace by mohla byt hrazena i lepsi zdravotni pece nebo rocni plat asistenta.

Nakonec, i kumpove v zahranici maji nadace, cimz vyrovnavaji sva pochybeni. O prijemcich zase spise rozhoduji zamestnanci nadace.

14 0
možnosti
JN

J73a27n 27N73o14v62á48k

25. 1. 2023 13:45

Jen díky morálnímu přístupu pana ředitele přibylo na účet pro hospic 1.851.000,- Kč.

6 0
možnosti
RP

Holt je tady na panu Prchalovi vidě, jak ten mnoho let trvající Antibabiš dokáže vymýt mozek a způsobit tak dlouhodobou absenci vlastního rozumu.

6 5
možnosti
ZD

To je výsledek úpěnlivé snahy jedné party nahradit druhou a české povahy, která se dosud nevymanila z vlivu bolševického přemýšlení. Pana Fialu a jeho partu z toho nevyjímaje. V koalici se vyjadřovali kriticky k vládě stran ekonomiky , po svém vítězství se na ekonomiku musí zapomenout - protože jsou ještě horší - a musí nastoupit politická masáž jako za bolševika.

17 3
možnosti
VB

Á novodobý disident je zde.

Problém Babiše je, že to škaredé popisuje realitu.

0 1
možnosti
ZD

Trouba jste především vy . Ty organizace byly tedy dary od AGF brzděny ve své solidaritě. Když dával AGF - oni nemohli. Jak odmítli - stavidla dobré vůle se uvolnila.

9 2
možnosti
AM

Ten ředitel je zoufalý blb.

28 3
možnosti
JV

Ředitel hospice je člověk s rovnou páteř, který pro své klienty díky ní získal mnohem větší peněžní obnos.

1 4
možnosti
PC

To je něco naprosto neuvěřitelného, zvráceného a neomluvitelného. Politika opět zcela pohltila a zadupala veškerou lidskost.

Nikomu nepřeji nic špatného, jen vím, že existuje karma. To ale nevinným, těžce nemocným lidem bohužel vůbec nepomůže....

Velmi smutná karma;-(

32 4
možnosti
VR

Ten hospic o nic nepřišel! Během krátké doby dostal od sympatizujících malých dárců více než milion! To se vám do vaší probabišovské kampaně moc nehodí, že?

5 18
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik