Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J18a83n 18K66a57r48a83s73e40k

24. 1. 2023 19:16

a kdyby tomu hospici neco venoval Putin - smeli by to pak odmitnout, nebo by to museli vzit, protoze jde prece o ty klienty ...?

3 12
možnosti
JK

J76a66n 36K17o20z70á23k

24. 1. 2023 21:14

Hloupý argument a přirovnání.

20 1
možnosti
Foto

Pryč se vsemi miliardáři, nadacemi a synky zbohatlíků.

Ať žije Havel. 😃😂😉

4 4
možnosti
Foto

S tím Havlem to určitě nevyjde.

5 0
možnosti
Foto

Odmitnuti penez urcenych pro tezce nemocne deti a zlepseni kvality jejich zivota v dobe, kdy socialni sektor obecne trpi nedostatkem penez?

To jako ze jiny reditel nekde jinde zase odmitne dar od nekoho, kdo sponzoruje treba Pavla nebo Bastu? Protoze ideologie, tak mate, mili pacienti smulu a penize na autobus s asistenty na vylet nebo kvalitnejsi lehatko nebude?

To bych videla na zalobu z duvodu zanedbani pece radneho hospodare a pece o pacienty.

23 7
možnosti
PV

Tak zalujte, jako obcan teto zeme na to mate plne pravo ;-D

3 0
možnosti
Foto

Inu život, nebylo by to nic nového, pokud začal vadit. Někteří politikové dokonce skončili i v base. Na jejich přízeň také přestal být kde kdo pyšný.

0 0
možnosti
Foto

Pokud něco daruji tak o daru mlčím a nechlupím se. Andreje Babiše, ve své prezidentské volební kampani vyjádřil o prostředcích, které prostřednictvím Nadace Agrofert rozdal Řekl ,„Víte, já mám nadaci, která rozdala lidem už 800 milionů,“ uvedl v televizní debatě s protikandidátem Petrem Pavlem Babiš bez ohledu na skutečnost, že Agrofert je v současnosti ve svěřenských fondech, čímž se sám Babiš často zaštiťuje. Prchal řekl " Přijetím tohoto daru bychom se stali součástí něčeho, čeho v žádném případě součástí být nechceme. Činnost této nadace byla přímo spojena se současnou předvolební kampaní a s osobou jednoho z kandidátů, který poskytování darů a podpory své nadace využívá v předvolební rétorice"

6 10
možnosti
Foto

Podle Aleny Schillerové bude Babiš prezidentem, tak nevím, proč ty peníze byly vráceny. Nebo právě proto, že bude prezidentem?

0 2
možnosti
PV

Vratili to z duvodu, ze nechteji byt zatazeni do kampane, nebo protoze ma pan reditel jiny politicky nazor?

4 0
možnosti
Foto

A že ten politický názor neměl, když o peníze žádal....?!

13 0
možnosti
Foto

Jaký má politický názor pan Babiš, nemám zdání. Jeden den by pro pomoc napadené členské zemi NATO určitě nechtěl pomoci, druhý den ano. Prase aby se v něm vyznalo. Například názor , že jeho syn mohl být současně na dvou kontinentech - to je zas názor čistě apolitický, přesto může v lidech budit nedůvěru.

A k tomu daru: Z textu není zřejmé, jak dlouho trvalo vrácení těch 300 tisíc ( pro pana Doležela, který se domnívá, že o něj bylo požádáno), ani zda nebyl nahrazen třeba právě proto, že byl vrácen (teoretická možnost). V takovém případě by ústav zůstal na svém.

Podle Vás sdělovací prostředky něco rozhodly. Tomu opravdu nerozumím.

Pochybuji, že by se vedení ústavu zařídilo podle sdělovacích prostředků. Vy, předpokládám nikoli, jinak byste se tak nerozepsal.

Sdělovací prostředky si mohou psát o Babišovi cokoli v mezích zákona. Pokud by jim někdo podléhal ve Vámi naznačeném smyslu, asi neměl raději nic řídit.

2 5
možnosti
Foto

Omlouvám se, o příspěvek požádáno bylo, zdůvodnění vrácení však jasné není.

1 0
možnosti
Foto

Je dosti úsměvné, že mnohým nepáchnou stránky nemajitele, na kterých se ,,angažovaně" etablují ve svých ,,zásadových" postojích;-)

7 1
možnosti
JD

Jsou to novodobí disidenti a likvidují nepřítele zevnitř!

4 1
možnosti
Foto

Jsme stejně staří. Štve mě, že tahle doba s covidem, migranty, válkou na Ukrajině a i s těmito novými svazáky nepřišla až po mém odchodu.

10 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik