Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Myslíte, že správní rada posuzuje, jestli se pan ředitel zachoval s péčí správného hospodáře? Ono je to totiž žalovatelné.

0 0
možnosti

"Jediné správné ... " = patrně volič SPD.

0 2
možnosti

Jednoduché. Stačí, když nadace dar poskytne po volbách. Kolik darů poskytla nadace v prvních 14 dnech roku v letech 2022,2021....? To už se asi nehodilo hledat že?

0 0
možnosti

Autor blogu vynechal takovou "drobnost". Ředitel hospicu ty peníze vrátil, protože Babiš se činností Nadace Agrofert oháněl v kampani. Pročpak to v tomhle článku nepadlo? Nebyl to krok založený na nějakém domnělém mediálním honu na Babiše, ale reakce na konkrétní Babišovo jednání. A navíc ti lidé, kteří velmi velkoryse vykompenzovali hospicu tuto ztrátu, to udělali právě v reakci na toto gesto ředitele. To pan Majzlík v tom svém umaštěném výlevu taky nějak pominul. Ale aspoň se pochlubil, že byl na ředitele v telefonu neurvalý, hrdina.

Takže když to shrnu, ředitel učinil gesto motivované nějakými zásadami, hospic na tom nakonec netratí, ale právě naopak, a Majzlík ze sebe udělal ubožáka, který se tady falešně ohání zájmy klientů, kteří mu jsou přitom naprosto ukradení. On se o ně ani o provoz toho zařízení nestará.

5 7
možnosti
Foto

Umírajícím to je ale srdečně jedno.

9 0
možnosti

V těchto případech by se do toho politika míchat neměla. A tady jde jenom o politiku. Jak jinak si vysvětlit, že peníze od nadace hospic již několikrát přijal a najednou jsou špatné? A přispějí náhradní dárci stejně i příští rok nebo pouze letos, protože je to jakási forma protestu? Co když příští rok už nebude proti komu protestovat a nadace řekne, že upřednostnila jiné žadatele, kteří mají zájem o kontinuální spolupráci? Klienti hospice nemají být součástí politického boje. Pochopil bych, kdyby zřizovatelem hospice byl sám Agrofert a pan ředitel dal kvůli svému politickému přesvědčení výpověď. Schválně, kdo věříte, že by to udělal? Klienti hospiců jsou lidé, kteří své politické bitvy už dobojovali. Pan ředitel by na to měl pamatovat.

6 0
možnosti

Bohužel, máte pravdu, lidé už jsou zaslepení nenávistí a ukazují na druhé, ale že by měli začít u sebe už je nenapadne

6 0
možnosti

Mistrovský tah pana ředitele. 300.000 vrátil a díky tomu dostal přes milion.

2 0
možnosti

Podepisuju do puntíku. A dík. R^

7 0
možnosti

V koblihovém světě je normální, že se peníze berou od pochybných lidí, prostě peníze, peníze, peníze.

V normálním světě, kde je morálka a etika, to normální není. Vzhledem k tomu, že Babiš je ve Francii vyšetřován za praní špinavých peněz (nákup zámečků v souvislosti s Pandora Papers), tak by třeba peníze museli vrátit tak jako tak.

Babišisté pláčí jako Babiš o spiknutí médií. Ale jejich apoštol vlastní 1/3 médií, dvoje hlavní noviny (LN, MFD). A co Metro a další plátky?

Jinak autore, tím že peníze vrátili, tak jen díky tomu dostali od dárců již 3,25 mil. Kč. Udělali výborný, jak by řekl Babiš, byznys.

2 8
možnosti

Jestli je ta nadace oficiálně uznaná, rozdává i jiným a dary přiznává je hloupé a účelové tvrzení, že je pochybná. Nicméně svými poznámkami evokujete vzpomínky na plamenné úvodníky ruďáska, kdy bylo pro funkci ředitele důležitější politické uvědomění.

Stejně hloupé je tvrzení, že někdo pláče nad spiknutím - vy jste viděl někoho plakat? A ta média, která apoštol nevlastní proti němu nehrají zjevně nevyrovnanou hru?

Koblihový svět, peníze, peníze, peníze, spiknutí, apoštol - opravdu zdroj inspirace nezapřete.

Rozum pak úpí nad logikou spojení -"nákup zámečků v souvislosti s Pandora Papers" , tady už je aktuálně diskutovaný nedostatek medikamentů vidět jasně.

5 0
možnosti

I73v11a80n 12L45a38c23k67o

25. 1. 2023 14:54

Někdo má zásady a je čestný a slušný, vy zase preferujete peníze a pokrytectví. Tak to prostě je.

6 12
možnosti

J32i72r38i 77H26r55u34b23y

25. 1. 2023 17:10

Bez penez ti ani krepelka nezakdaka.

2 1
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,00
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik