Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen malé upřesnění, pane Majzlíku. Zdravotní pojišťovny nemají s příspěvky na péči (bezmocnost) nic společného. O těch nyní rozhodují (bůhvíproč) úřady práce.

Jinak je opravdu svinstvo, co se u nás nejen kolem léčebného konopí, ale věřte, že jinde v Evropě to není o moc lepší. Obdivuji Vás za to, co pro Vaši dceru děláte. A moc si přeji, aby se přístup osob zodpovědných za legislativu, která se týká možností alternativní léčby, změnil ku prospěchu potřebných.

0 0
možnosti

Ja nevim, ze se divite, pojistovnu jsme zmenili, ale stejne se lecime za vlastni nebot kolektivni pojisteni nehradi lecbu nasich predstav, za to ma v nabidce hromady chemie, ktera mne osobne dost ublizila (s Vasi dcerou se to ovsem neda srovnat)

Pane Majzliku, mam na Vas ale jinou otazecku. Jak dcera k tomu onemocneni prisla? Nebyla ona nejakou dobu pred propuknutim nemoci ockovana? Vim totiz, o pripadu mladika, ktery se nechal ockovat pro kde cemu neb planoval odcestovat. Neodcestoval a za to brzy po ockovani onemocnel RS-kou. Konopi je urcite super, ale vime, ze jen tlumi priznaky. Ten zminovany mladik na to sel pres mms. Ja s tim zkusenost nemam nase rodina uziva jen byliny a je v peci bylinkare, lekari jiz napachali dost skody a ty nyni napravujeme. Pisi jen pro zamysleni. Neberte to jako navod, jak pisi zkusenost s uzivanim nemam. Ale kladne ohlasy jsem jiz zaznamenal. Ovsem i negativni ci skepticke (p. Strunecka) hlasy jsem slysel.

Video je na youtube, jmenuje se "ONKOLOGIE, OČKOVÁNÍ A LÉČBA ROZTROUŠENÝCH SKLERÓZ - ing. Hana Bláhová, 28. 10. 2013" . Ja na to dosel nahodou nebot jsme meli spatne reakce dcery po ockovani a tak jsem zacal hledat. Pan s RSkou se jmenuje Karel Vostruha a ja ve videu od 1 hod a 14 minuty.

0 0
možnosti

To je opravdu neskutečný hnus a hyenismus...

Mimochodem - opium dostat proplaceno můžete a marihuanu ne??? Zvláštní... Tak opium prodávejte a aspoň bude na zaplacení travky, ne? Aspoň menší zlo... ;-)

Držím vám i vaší dceři palce, aby na tomto světě lidé konečně dostali rozum. Zkusil jste uvažovat nad změnou pojišťovny, jestli by se náhodou nenašla nějaká vstřícnější?

2 0
možnosti

:-)...Po přečtení Vašeho článku se mi udělalo silně nevolno. Všechno to začalo u anesteziologa Julínka, a jeho podržtašky Cikrta, (snad jsem se trefil), ti škrtem pera uzdravovali beznohé i bezruké, a ostatní silně postižené ! Kristus se svým uzdravováním nemocných by se jim nevyrovnal. Jen škrtat a škrtat!  Samozřejmě s tím souvisí úzce i ta cena !  Pojišťovna má zřejmě tajný úzus...čím více lidí předčasně skončí, tím větší budou naše zisky ! R^R^R^

1 0
možnosti

Je to hrůza. Držte se Vy a především i Vaše dcera. Dovolila jsem si sdílet n facebooku. R^

3 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik