Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je dávno známou věcí, že homosexualita není jen lidskou záležitostí. Před deseti lety se homosexuální konání dokládalo u asi 500 tvorů. Bizoni, berani, žirafy, kočky, koaly, kosatky, delfíni, mývali, opice, sloni, albatrosi, delfíni ... V současné době je jich již doloženo 1500 tvorů.

Zdroj: https://majzlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=772716

-------

Člověk se svým vybavením je srovnáván s chováním zvířat? Ony budou skákat do studny a člověk též? Platí: Již stréček Křópal, jehož pořady byly v rozhlase vyhledávány našimi předky, říkával:

"Bodó se dit věce, že to hani pravda nebode!" Byla ještě tetička Křópalka a Jozéfek Melhoba (Václav Šindler). Je pochován na Ústředním hřbitově v Brně.

Z historie - jakpak dopadly říše, které vykazovaly znaky podobné těm dnešním? Zdravého rozumu je nám třeba...

0 1
možnosti

1.) Genetická neměnnost homosexuálního jedince je 100x opakovaná lež.

2.) Homosexualita byla vyškrtnuta ze seznamu chorob jen na základě násilného tlaku, jednalo se o první takovéto rozhodnutí odborné lékařské společnosti.

3.) Antická společnost tolerovala nějakým způsobem tyto vztahy či jednání stejnopohlavních dvojic, uzákoněno bylo jen manželství jednoho muže a jedné ženy.

4.) Statistiky sdělují vyšší % pedofilů i rizikového chování osob se stejnopohlavní orientací.

5.) Není možné uzákonit zlo pro děti - proti dětským právům. Dítě má právo na otce a matku a takovýto zákon by tyto děti bez jejich viny předem odsoudil k absenci jednoho z rodičů.

0 1
možnosti

1) Dokážeš to nějak potvrdit?

2) Můžeš to nějak dokázat?

4) Jen tvoje spekulace.

5) To by sis měl posvítit na ty super heteropáry, když některé z nich dělají dětem ze života peklo. Ale ty raději děláš, že to nevidíš.

0 0
možnosti

"Muž je sloup stanu, žena jeho plachtou a děti jsou provázky, které stavbu spojují".

I tohle platí stále.

1 0
možnosti

Tak nevím, když vidím kolem sebe tlik samoživitelek.

0 1
možnosti

Za sebe musím říci, že bych hlasoval pro ty děti, a to i za cenu otevřených oken v našem Parlamentu.

Zdroj: https://majzlik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=772716

----------------

Upřímnost za upřímnost, pane autore. Ale naopak Vy hlasujete pro lidi závislé na soužití, které odporuje přírodním i Vesmírným zákonům. Jejich závislosti je možné se zbavit a mohou se dát cestou svých rodičů. Protože neznám matku, která by se netěšila na vlastní vnoučata, neznám hrdého dědu, který by se netěšil na vnoučata. Povinnost každého jasně vyplývá z ustanovení...."Cti otce svého i matku svou". Chyba ze strany vychovatelů se může kdykoliv napravit proto, abychom nekopírovali osud i velkých říší, které se v minulosti sesypaly jako domeček z karet.

0 2
možnosti

P.S. I laik se může poučit, třeba četbou moudrých knih.

1 0
možnosti

Celé toto má za cíl jediné - normalizovat rozbíjení rodin, kdy se budou ve velkém vytvářet děti, o které se nemá kdo starat, a tudíž je pošleme do domovů a pak k adopci.

Ne, adopce by se rozhodně neměla jakkoli podporovat. Měly by se podporovat úplné rodiny a trvalé svazky, kde si pár dokáže vlastnoručně děti vytvořit a vychovat bez zásahu státu. Počet dětí k adopci je nutné tlačit dolů, řešit problémy, aby se děti vůbec nedostaly do situace, kdy by bylo potřeba je adoptovat. Nikdy nevymýtíme všechny problémy, ale je nutné je minimalizovat na nejnižší možnou úroveň.

Pokud tu bude ve velkém normalizovaný adopční byznys, tak to bude jen znamenat, že spousta lidí se na děti vykašle, nebo je rovnou prodá. Nebo nedejbože úřad bude děti uzurpovat, aby dobře platícím pěstounům děti přenechal. Norsko dobře ukazuje, kam to může dospět, a rozhodně to není správná cesta.

6 2
možnosti

Když se tak vyznáte, tak mi můžete říct, kolik rodin jsem já s manželem už rozbil. ;-D;-D;-D;-D

Sám víte, že heteráci nejsou tak super úžasní a dokonalí a dítě může vzejít i z nestabilního svazku nebo dokonce po nějakém nevydařeném sexuálním experimentu. Bylo by fajn, kdyby se o děti heteráci v globálu starali líp, ale podle mě se toto nikdy nestane. Bohužel.

O adopčním byznysu jste měl hovořit s prvními reprodukčními klinikami. Svádět to všechno na homosexuály se Vám fakt nepodaří.

1 1
možnosti

Já pořád nechápu to potřebu adopcí. Pokud se homo-pár chce starat o dítě, nemohli by o děti se starat jako pěstouni?

2 0
možnosti

Mohli, ale přeci jen to není totéž. Pěstouni mají dítě většinou jen "na chvíli", než se pro ně najde nové umístění. Nicméně, kdyby chtěli opravdu děti proto, aby jim vytvořili milující prostředí, byla by hromada homo pěstounských párů. Ale ony nejsou...

0 1
možnosti

Napsal jste:"od 1. ledna 2019 smějí uzavírat manželství se všemi právy, která mají heterosexuální manželé. A světe div se, Rakousko se kvůli tomu nezhroutilo.". A teď si představte, že jsou země, kde ho specialitu tvrdé potírají a taky se z toho ty země nezhroutily". To jen k argumentaci.

Tento problém,stejně jako obecně "problém" LGBT, BML, MeeToo a podobných vnímám jako "hroucení" proto, že máme už historické paralely od Mayů, Inků, Mezopotámců, Egypťanů, ... Vždycky, když začali řešit "kraviny", tedy věci přímo nesouvisející se skutečným rozvojem společnosti nebo dokonce věci s rozvojem spolecnosti jsoucí v přímém rozporu, tak zregenerovaly a zanikly. A těch věcí v Evropě, které jdou přímo proti rozvoji evropské společnosti, dnes děláme hromadu...

3 1
možnosti

Země se nezhroutily z toho, že pořádají hon na homosexuály? To asi fakt nevíte, jak to v té zemi vypadá. ;-D;-D

Pokud máte strach, tak ty kraviny neřešte a nezaniknete. Nikdo po Vás totiž vůbec nic nechce. A nikdo ani nechce, abyste vůbec něco takového řešil. ;-)

0 1
možnosti

Celý blog je postaven emotivně (poznali jsme jeden homosexuální pár a byli to bezva lidičkové) a lživě demagogicky (homosexuálové mají 2x vyšší IQ).

Začnu tím druhým.

Kdyby jedna skupina lidstva měla obecně vyšší inteligenci, prokázala by to v reálu. A kdyby to chtěla demonstrovat, zorganizuje festival, kde její příslušníci budou hrát hudbu, malovat okolojdoucí, mít stánky s řemesly, pochutinami, lékařské, právní a jiné intelektuální mítinky. Určitě se ti lidé nebudou prezentovat oděni ve střapatých, barevných oděvech, proužcích kůže, na vodítku, s umělými pohlavními orgány připnutými na těle, demonstrující vulgaritu, prostopášnost a imitující kopulační pohyby. Jako sorry, ale inteligenci si fakt představuji trochu jinak.

Obecné problémy dětí v sirotčincích jsou tři. Jednak děti odrostlé, nezvladatelné z nefunkčních rodin apod., děti skutečně osiřelé a potom OSPOD a celý náš příšerně nefunkční a kontraproduktivní systém adopcí. Děti trpí už léta. Adopcí se nedostává, pořadníky bobtnají, systém je zdlouhavý a nefunkční.

A do toho vstupují aktivisté pro gaye živeni státem. Ne za to, aby se adopce zrychlily a zpřehlednily. Ne proto, že je jim líto malých miminek v děcácích, na ty stejně nedosáhnou, ale proto, že chtějí mít to stejné jako mají tito, a támhle ti. Ne kvůli těm dětem, ale kvůli sobě.

Já nevím kolik podnětů, intervencí a kolik úsilí vyslaly organizace za práva homosexuálů směrem ke zlepšení a zjednodušení procesu adopcí, ale řekl bych, že minimum. Jim o děti nejde. Za to vím, kolik jich vyslaly k pozérství být jako hetero. Proč není registrované partnerství rovnoprávné s manželství? Protože o to homosexuálové nestojí. Nebojují za to. Nechtějí něco, co by bylo je jejich. Oni chtějí rovnou to, co mají ti jiní.

Promiskuita obecně v homosexuální společnosti je dokladovaně vyšší, než ta v hetero. Tak stejně i navázané kriminální konflikty, bohémský styl a nestálost. Kde máme jistotu, že odložené děti adoptované těmito páry, nezažijí to stejné podruhé, potřetí?

5 2
možnosti

Pravdu lze nalézt jak u autora (emotivní vyjadřování za A) tak pochopitelně i u Vás (nutně to za B co prakticky zažíváme). A tak jsou ti s rozumnými názory pravidelně překřikování a dehonestováni tou skupinou o které píšete. Dílem exhibicionisté, kteří si nezaslouží to po čem autor volá a dílem lehkoživkové, kde pak platí to samé.

Autorovo tvrzení, že jsou mladí vypouštění "bez jakýchkoliv zkušeností a bez jakéhokoliv zázemí " nutno brát s velkou rezervou. Je jim věnována základní výchova a žijí - dle mých očitých zkušeností - v e zjevném materiálním nadbytku, který by jim mnohdy nezajistila normální rodina. Je pak jen otázkou jací jedinci z domovů vycházejí, když jim nepřízeň osudu nahrazují materiálním zabezpečením. Věřím, že takto vedení jedinci po opuštění domovů narážejí na tvrdou realitu. To je ale na jiný článek.

1 2
možnosti

"Zrovna tak je prokázáno, že se nejedná o nemoc ani o naučené konání, ale o genetickou odchylku." 8-o

Proč účelově lžete? Nic takového prokázáno nebylo, přestože právě genetickou odchylku vědci cíleně hledali, protože pro homosexuální aktivisty by bylo výhrou prokázat, že homosexualitu nelze nastartovat výchovou a prostředím, že je prostě "předem daná", jako třeba zrzavé vlasy. V tomto okamžiku jsou stále ve hře všechny faktory. Už to je velmi dobrým důvodem, proč minimálně prozatím nesouhlasit s adopcí dětí homosexuály, ani s prakticky boomem propagace homosexuality v médiích, kterého jsme nyní svědky, protože prostě může vést k většímu rozšíření tohoto nežádoucího jevu.

2 2
možnosti

Sdílím stejný názor. Pokud jsou dva rodičovsky zralí, zabezpečení a mají čistý rejstřík, je mi jedno, zda jsou homo, nebo hetero. Zbytek se dá vysvětlit, i jejich dětem, i ostatním dětem.

Nelíbí se mi dnešní pokrytectví - prý jde o děti, ale pouze, pokud se dají k heterum. Jde o děti, ale pokud u heteru trpí, nemíchat se do toho. Jedinci, co žijí bez partnera, si na dítě též nedosáhnou, ale rozvedený či rozejity člověk dítě vychovávat může.

Myslím, že je načase věci zrevidovat. Totéž i tzv "zájem o dítě" pohlednici jednou ročně. Děti patří domů. Do soukromí, do lásky "vlastních velkých lidí".

4 1
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik