Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FM

á, pán je právník. Jistě slyšel o pojmu materiální stránka činu vyjadřující jeho společenskou nebezpečnost. Ta je tady evidentně nulová. Takže nemůže jít o trestný čin. A na osobnější notu....memáte v příbiuzenstvu někoho, kdo se jmenoval Karel Čurda? Ten byl taky známý tím, že horlivě splnil občanskou povinnost a jednal přesně v souladu se zákony státního útvaru, na jehož území se tou dobou nacházel :-P.

1 4
možnosti
FM

ale sakryš,patři samozřejmě jinam....

0 0
možnosti
JR

J68a75r65a 98R33a67n28k

1. 5. 2013 3:12

Pomaham nekdy ve zdejsi "Compassionate society", ktera pece susenky, nebo dela cokoladove kulicky (jako ty vanocni) se zelenym maslem, pouziva se i listi, ususene se rozdrti v elektrickem "kafemlynku" a to se pak pomalu vari v masle s trochou vody, aby se neprepalilo. To muzete mit pak v lednici i delsi dobu.

V Kanade je pestovani stale ilegalni, ale pokud lekar predepise, dostane pacient licenci a jeho "dealer" ma povoleno 35 rostlin, urcite vite, ze rostliny muzete nastartovat sam z materskych. Rada bych Vam napsala vice, ale nevidim u profilu kam. Pokud umite anglicky, je toho plny net, ted jsem nakoukla a neco nasla:

Health Canada Forms - Medical Marijuana

medicalmarijuana.ca/for-patients/health-canada-forms‎

Document, Title, PDF. Complete Application, Application for Authorization, Complete. Form A, Application for Authorization to Possess Marihuana for Medical ...

Who Is Eligible - Medical Marijuana medicalmarijuana.ca/for-patients/who-is-eligible‎ Thousands of Canadians are federally licensed to possess and use medical marijuana through Health Canada. Medical marijuana is a proven safe, virtually ...

7 0
možnosti
Foto

Pro Vás paneR^R^R^! A mám dojem, že by to chtělo natočit další dokument ... "Šmejdi 2."

12 0
možnosti
Foto

Vaší dceři držím palce, ať se jí v rámci možností daří co nejlépe. Má prima tátu!R^

14 0
možnosti
Foto

A abyste v tom nebyl sám, tak i já příslušným orgánům sděluji, že také dealuji. Z obdobných důvodů.

6 0
možnosti
OH

Bohužel, s pravým jménem Vám tady asi málokdo napíše zkušenosti.

Vážená redakce, opravdu si myslíte, že je nezbytné stále u všeho uvádět jmono? Kdo si pozve PČR domů, napíše o pohlavní nemoci či úchylce/odchylce, o svém zaměstnavateli či zaměstatnanci ...

Jen absolutní sebevrah by zde napsal pod pravým jménem, že pěstuje  a že to někomu pomohlo. Autor blogu toho o šikaně ví víc než dost.

9 0
možnosti
Foto

A teď si představte, co by se asi tak stalo, kdyby několik stovek lidí napsalo, že pěstují a rozdávají... A kdyby třeba i polovina z nich to napsala jen tak, na podporu těch, kdo fakt musí... (já před časem obstarávala trávu pro tchána v terminálním stadiu rakoviny, ale teď už to nepěstuju, mám nízký tlak a takže kouřit ji bohužel nemůžu, ač bych někdy docela ráda :-)

Víte, co by se stalo? Stalo by se to, že by se toho moc dít nemohlo. Tolik míst ve vězení nemaj a to ani teď po amnestii. Systém by nutně musel prohrát, kdyby alespoň někteří lidé uměli být alespoň trochu občansky neposlušní... ono stačí docela málo....

10 0
možnosti
Foto

mámk v cyklotýmu zpět kolegu, který se do něj vrátil po bolestech kolena...sám doktor doporučil...no však víte.:-)

9 0
možnosti
TS

Kamarádka, rakovina, chemoterapie - totéž ;-)

6 0
možnosti
SL

Obrovská karma...přeji Vám, a hlavně Vaší dceři, ať je co nejlépe...

8 0
možnosti
OH

Plánovaná cena je dosti zarážející a nutí k zamyšlení. Cena na černém trhu je srovnatelná, nabíží srovnatelné zboží a živí bůh ví kolik stupnů překupníků, počítá se ztrátami 1/3 - 1/2 při záchytech pašování a ještě uživí obří drogové mafie.

Koho tedy bude živit ta legální cena?

Každý kdo má muškáty na okně, pěstuje doma fíkus, rajčátka na balkoně, citrusy, či kaktusy a sukulenty doma ve skleníčku, ví, co to stojí a ví, že ta cena je absurdní.

(cena - viz zmínky v tisku - od 250-400Kč /g povoleného konopí, za to vám každý na okně či balkóně vypěstuje 10-100g)

6 0
možnosti
JK

Je fascinující, že autor článku se přiznává k páchání trestného činu, a čtenáři místo aby plnili občanskou povinnost, vyjadřují mu sympatie. Možná přece jen nebudeme národ tak tupých ovcí, jak to většinou vypadá.

27 1
možnosti
Foto

Když už to takhle pojímáte, tak nelze zapomenout na další charakteristický prvek - bonzování. Obávám že, o hlášení pro příslušné oči nebo uši je již rozhodnuto. :-/

4 1
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik