Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prosíte o pomoc, ale nemohl jsem zjistit, kde tu prosbu upřesňujete - můžete to napsat? Díky.

Naprosto s vámi souhlasím a vím co to pro dceru i vás znamená. Veškeré obtíže a komplikace ohledně léčby marihuanou jsou z toho důvodu, že by se pacienti (drze) léčili sami a nemuseli se platit drahé a mnohdy méně účinné léky. Navíc jakýsi pomatenec (tuším Severa) vymyslel nehoráznou debilitu - "množství větší než malé" a obstrukce s tím související.

Je absolutní nesmysl bránit pacientům léčit se tímto, jak správně píšete, ověřeným a osvědčeným způsobem. Kromě chabých argumentů protidrogových v tom vidím jen a jen  peníze farmaceutických firem.

Věřím, že časem se to probourá a nebudete se už muset bát se přiznat k pěstování konopí pro léčebné účely. Držím palce dceři i vám. R^

13 0
možnosti
ZJ

Pomoc by byla, revidovat nápady ministrů zdravotnictví a jemu podřízeným orgánům, komisúm a ústavům. Takže vyvinout nátlak.

Další je pomoc takového charakteru, o kterou nelze legálně napsat a požádat.

2 0
možnosti
Foto

Ještě mi to nedá - Váš čin lze připodobnit k činu Mahatma Gándhího, který nastartoval proces osvobození Indie z britské koloniální nadvlády tím, že si sám exemplárně vyrobil svoji sůl odpařením mořské vody, v rozporu s tehdejšími koloniálnimi zakony. Velmi si takových činů vážím. Opravdu Vám držím palce.

15 0
možnosti
Foto

Pane, jste frajer, v nejlepším smyslu toho slova, a já Vám i dceři velmi držím place. Karma.

11 0
možnosti
LS

L77i77b38o18r 44S24y14n68e85k

30. 4. 2013 11:28

Dokud Drábek, Heger, a jim podobné božstvo českého zákonodarství neskončí na vozíku, nikdy nepochopí o čemže to vlastně píšete. Ode mne Karma jako hrom.R^

15 0
možnosti
TS

PŘESNĚ TO MĚ NAPADLO! Dokud Rath neskončil ve vazbě, žádného politika ani nenapadlo nedůstojné podmínky vazebních věznic řešit. Doufejme tedy, že se brzy některý z nich osobně setká s roztroušenou sklerózou a dojde mu, že svět se taky točí kolem něčeho jiného, než kolem pultu poslanecké kantýny. 

A panu Majzlíkovi a jeho dceři respekt, pevné nervy a R^R^R^

16 0
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik