Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J23i75ř48í 20M16í63k44a

18. 8. 2021 19:57

No s tvrzením, že je to kvůli penězům pro farmaceuty se to může mít podobně, jako když někdo tvrdí, že válka v Iráku byla kvůli ropě.

Ve výsledku ale USA celá válka stála mnoho peněz, takže na tom rozjedně jako stát nevydělali.

Kdo ale vydělal, byl zbrojní průmysl.

Já zas nechápu tu paniku, že nebude 90% proočkovanost.

Vždyť vakcíny mají chránit před horším průběhem případné nemoci, takže by tím riskovali jen neočkovaní.

2 0
možnosti
ZM

Ve spoustě věcí máte pravdu, kromě té poslední. U očkovaného člověka imunitní systém likviduje viry prakticky vzápětí po vniknutí do organismu, takže nemá čas se namnožit, a tím je očkovaný jeho mnohem menší šiřitel. Neočkovaný naopak.

0 0
možnosti
Foto

Úřad statistiky. Celkové úmrtí.

Prosinec 2018...9698. Prosinec 2019...9745. Prosinec 2020... 14165. (začalo se očkovat) Leden 2021...16132. Únor 2021...13751.

Březen 2021...16704. Očkování jede již na plný plyn, divné, počet úmrtí by měl být mnohem nižší dík zázračné vaksině. :-(

1 0
možnosti
KN

V březnu byla očkována jen menší část populace, než aby se to okamžitě projevilo na úmrtnosti, navíc dost z nich jen jednou dávkou, která ještě tolik nechrání. Dále ten, kdo umíral v březnu, se nejspíš nakazil o dost dříve. Proč sem nedáváte statistiku z nynějška, když už je proočkována více než polovina lidí dvěma dávkami ? Nehodí se do krámu ?

0 0
možnosti
Foto

V88í88t 28C94h56a96l23u84p20a

17. 8. 2021 11:33

V čem je problém??? Strašpytlů a nýmandů, kteří se bojí dvou úplně bezbolestných píchanců...a radši si budou nechat X-krát šťárat špejlí v nose a ještě za to platit...Ano 1 den mi taky nebylo nejlíp, ale ted už je klídek :-)

1 1
možnosti
Foto

Nazývat očkovací látku proti covidu vakcíny je zkreslené, když ve skutečnosti jde o lékařský experiment, které injekčně nikdy nepoužili technologii syntetické genetické modifikace. Genetická léčba covidu nebyla formálně schválena a nebyla adekvátně testována pro bezpečné použití. Dlouhodobé důsledky této technologie do lidského těla nejsou známy. Jedinci, kteří se nechali očkovat se účastní experimentů na lidech.

0 0
možnosti
PS

P88e74t80r 81S97k61á33c52e42l

16. 8. 2021 22:55

Již v příštím roce bude tento závadný stav hodnocen jako svobodné sebepoškozování. Výstižný pojem k situaci, kdy člověk se svobodně rozhodne nechat, bez konzultace se svým lékařem, do sebe zavést cosi neodzkoušeného a bez záruky! Kam jsme došli...?

1 3
možnosti
JU

A jste schopen přesně popsat, k jakým procesům tam dochází?

3 0
možnosti
ZH

Skalní odpůrce vakcinace nepřesvědčí nic. Díky internetu jsou natolik informovaní a "vzdělaní", že si sami vyberou, čemu chtějí nebo nechtějí věřit. Tohle postihuje lidi se základním i vysokoškolským vzděláním a týká se to kdejaké lidské činnosti. Od různých diet, léčitelství, životního stylu a bohužel i výchovy dětí.

Díky nadbytku informací tu máme přírodní výběr o kterém se Darwinovi ani nesnilo.

3 2
možnosti
MJ

Máte naprostou pravdu. To samé však platí i pro skalní příznivce očkování...

8 3
možnosti
JK

A vznik sraženin vyvracet nebudete?

1 0
možnosti
ZH
Foto

Vždy a ve všem existují pro a proti.

Proti stovce odborníků pro, stojí další stovka proti.

Je na každém, co si vybere.

0 0
možnosti
ZM

To si nemyslím, pane Matuško. Neočkovaní jsou řádově větší šiřitelé nákazy oproti očkovaným. Je to z toho důvodu, že u očkovaného začíná imunitní systém útočit na patogen okamžitě po nákaze, takže tento se nemá čas namnožit. U neočkovaných toto neplatí. Ostatně v článku jsem toto schéma popsal.

3 3
možnosti
JU

85% antivaxerů vůbec netuší, z čeho se ty vakcíny skládají a jak fungují. Ale jsou přesvědčeni, že jsou škodlivější než samotný virus...Absrudní? Jistě...lidská hloupost je neomezená a dnes je velice módní vše považovat za spiknutí. Zrovna včera zde byl článek, jak jeden magor v USA zavraždil své dvě děti, protože byl přesvědčen, že mají hadí DNA...Určitě sám sebe považoval za jednoho z těch, co "nejsou ovce".

7 10
možnosti
IB

kolik vy těch antivaxerů osobně znáte, že o nich tak zasvěceně píšete?

5 0
možnosti
AK

No problém je v hloupých lidech,ale i těch študovaných.Pokud lidi vidí,že to je v jejich prospěch,tak jdou a nechají se očkovat,ale co ti kteří věří povídačkám a obludech co někteří lidé dokáží splodit!!A že těch lidí není málo.Proč MZ neudělá jednu jedinou věc a tou je to,že nejsi očkovaný budeš si platit hospitalizaci v nemocnici v plné výši!!To se bojí,ale nařídit očkování se bojí taky,tak se ptám naco tam jsou a za jaký peníze.

0 4
možnosti
MN

V Izraeli je aktuálně cca 60% pacientů na JIP plně očkovaných. Ti by si také měli platit hospitalizaci a pokud ne tak proč?

1 0
možnosti
MM

Očkování u nás vyřešilo spoustu nemocí, i teď jiná cesta není.

Odpírači asi na základce nedávali pozor

0 4
možnosti
DT

Jednoduší lidé znají jen jednoduchá řešení. Život ale tak jednoduchý není, očkování nechrání ani před smrtí ani před přenosem těchto virů. Viz očkovaní a nakažení olympionici - a to jsou zdraví mladí lidé s dobrou imunitou. Jak to asi vypadá a bude vypadat u extrémně chorých starců v DD?

Na tyhle viry cílová skupina imunitu nikdy nevyvine - z principu věci. protože je stará a imunitu má mizernou. Jedno kolik ostatních lidí naočkujete neschválenou vakcínou se smrtelnými vedlejšími účinky. ;-€ Očkujte si staré a nemocné, pro ty JEDINÉ má tenhle koktejl NOUZOVÉ schválení.

Že to člověk vůbec musí zmiňovat... :-/

8 1
možnosti
  • Počet článků 179
  • Celková karma 42,02
  • Průměrná čtenost 2060x
Dříve odpůrce drog. Dnes bojuji za legalizaci konopí k léčebným účelům, ale nejen k nim. Jsem přesvědčený o tom, že svobodný,dospělý a svéprávný člověk má právo se sám rozhodnout, jestli chce kouřit tabák, hulit konopí nebo pít alkohol v jakékoliv formě. Také jsem ale přesvědčený o tom, že takový člověk musí nést za všechna svá rozhodnutí plnou odpovědnost.

Seznam rubrik